HUAWEI Watch Fit Mini: Νέα πρόταση με πιο μακρόστενη οθόνη και την ίδια τεράστια αυτονομία

Η HUAWEI επεκτείνει ακόμη περισσότερο τον κατάλογο της στην κατηγορία των wearables ανακοινώνοντας το HUAWEI Watch Fit Mini για την Ευρώπη. Πρόκειται για μια ελαφρώς πιο μακρόστενη και πιο ελαφριά έκδοση του Watch Fit, η οποία ωστόσο διατηρεί τις λειτουργίες και την μεγάλη αυτονομία του πρωτότυπου.

Συγκεκριμένα, το HUAWEI Watch Fit Mini διαθέτει οθόνη 1.47’’ AMOLED ανάλυσης 368 x 194 (282ppi), αισθητήρα IMU 6-διευθύνσεων που χρησιμοποιείται ως γυροσκόπιο και επιταχυνσιόμετρο, αισθητήρα μέτρησης καρδιακού παλμού, αισθητήρα μέτρησης των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα (SpO2) και μπαταρία 180mAh που προσφέρει αυτονομία 14 ημερών με μία φόρτιση (10 ημέρες για βαριά χρήση). Το βάρος του είναι μόλις 20gr.

Κατά τ’ άλλα, το HUAWEI Watch Fit Mini έρχεται με 96 προγράμματα εκγύμνασης, 24/7 παρακολούθηση σωματικής δραστηριότητας και ύπνου μέσω της τεχνολογίας TruSleep 2.0, αλλά και το Cycle Calendar για τις γυναίκες ως νέα προσθήκη στο λειτουργικό σύστημα Lite OS.

Ήδη είναι διαθέσιμο σε ορισμένες Ευρωπαϊκές χώρες σε τιμή €99 και περιμένουμε ενημέρωση για τη διάθεση του στην Ελλάδα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.


Loading