HUAWEI Watch GT 3 Pro και Band 7, ανακοινώθηκαν επίσημα τα νέα gadgets της εταιρείας

Εκτός από το πολύ εντυπωσιακό HUAWEI Mate Xs 2, η εταιρεία παρουσίασε και δύο νέα gadgets, το HUAWEI Band 7 και το HUAWEI Watch GT 3 Pro για την αγορά της Κϊνας, τα οποία λογικά θα δούμε και στην Ευρώπη μέσα στους επόμενους μήνες.

Το HUAWEI Band 7 είναι το νέο fitness band με βάρος μόλις 16gr και πάχος 9.99mm, με οθόνη 1.47’’ AMOLED, NFC και αδιάβροχη κατασκευή σε βάθος έως 50m, ενώ προσφέρει πληθώρα λειτουργιών που συναντάμε στα smartwatches όπως παρακολούθηση της κατάστασης του ύπνου, καταγραφή του καρδιακού παλμού 24/7, 96 sports modes, παρακολούθηση του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα, δυνατότητα απάντησης σε εισερχόμενες κλήσεις, εμφάνιση ειδοποιήσεων από τις εφαρμογές του smartphone, δυνατότητα γρήγορης απάντησης σε εισεχόμενα μηνύματα και διαχείριση της μουσικής αναπαραγωγής. Η αυτονομία του φτάνει τις 2 εβδομάδες με μία φόρτιση.

Το HUAWEI Band 7 θα είναι διαθέσιμο σε αποχρώσεις Black, Green, Red και Pink, με την τιμή του να ορίζεται στα 269 yuan (περίπου €40).

huawei-watch-gt3-pro.jpg

Σε ό,τι αφορά το HUAWEI Watch GT 3 Pro είναι η νέα και πιο προηγμένη έκδοση της σειράς που θα κυκλοφορήσει σε μεγέθη 46mm (κατασκευή από τιτάνιο) και 43mm (κατασκευή από κεραμικό υλικό). Αμφότερα διαθέτουν οθόνες AMOLED (1.43’’ και 1.32’’ αντίστοιχα) και η μεγαλύτερη διαφορά τους, πέρα από το μέγεθος, αφορά την αυτονομία διότι το 46mm υπόσχεται έως 14 ημέρες με μία φόρτιση (8 σε βαριά χρήση), ενώ το 43mm φτάνει μέχρι τις 7 ημέρες (4 σε βαριά χρήση). Βελτιώθηκε και ο χρόνος φόρτισης κατά 30%, με αποτέλεσμα μέσα σε 10 λεπτά να κερδίζεις 1 ημέρα αυτονομίας.

Στα νέα χαρακτηριστικά τους ξεχωρίζει η ενσωμάτωση λειτουργίας ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG), η προσθήκη 300+ πιστών golf, τα 100+ sports modes (18 επαγγελματικού επιπέδου) και η ανθεκτικότητα σε βάθος έως 30m με ξεχωριστά modes για όσους προπονούνται στις καταδύσεις. Κατά τ’ άλλα, η εταιρεία χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα HarmonyOS και συμπεριλαμβάνεται κεραία NFC.

Το HUAWEI Watch GT 3 Pro 46mm τιμολογήθηκε στα 2499 yuan (περίπου €360), ενώ η έκδοση 43mm στα 2999 yuan (περίπου €430). Υπάρχει και έκδοση Porsche Design στα 4699 yuan (περίπου €680). Η διάθεση τους ξεκινά στην Κίνα την επόμενη εβδομάδα.

Loading