up_icon
HUAWEI Watches Gadgets

HUAWEI WATCH GT RUNNER: Ένα smartwatch επαγγελματικών επιδόσεων

16 Μαρτίου 2022 Techgear Team

HUAWEI WATCH GT RUNNER: Ένα smartwatch επαγγελματικών επιδόσεων

Το ολοκαίνουριο smartwatch της HUAWEI έχει δανειστεί τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τη δημοφιλή σειρά Watch GT και τα έχει συνδυάσει με νέα, στοχεύοντας στη μέγιστη ικανοποίηση όλων των δρομέων, ανεξαρτήτως του προπονητικού επιπέδου στο οποίο βρίσκεται ο καθένας. Μέσω της καταγραφής τόσο των περιβαλλοντικών συνθηκών όσο και της φυσικής κατάστασης του αθλούμενου χρήστη, το HUAWEI WATCH GT Runner μπορεί να σχεδιάσει ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα άσκησης, προσφέροντας μια επαγγελματική εμπειρία προπόνησης.

Για κάθε βήμα του δρομέα, η νέα HUAWEI TruSeen 5.0+ τεχνολογία προσφέρει ακριβή μέτρηση της καρδιακής συχνότητας και της συγκέντρωσης του οξυγόνου, ενώ η εσωτερική, κρυφή κάμερα, συνδυαστικά με την τεχνολογία Dual-Band Five-System GNSS, καταγράφουν με τον πιο αξιόπιστο τρόπο την πορεία του χρήστη και προσφέρουν ακριβή εντοπισμό.

Το επαγγελματικό σύστημα προπόνησης HUAWEI TruSport παρέχει στους ενδιαφερόμενους μια διεξοδική καταγραφή για μια σειρά πραγμάτων, όπως για την ένταση της προπόνησης, τον απαιτούμενο χρόνο αποκατάστασης μετά την άσκηση κ.ά. Ταυτόχρονα, μέσω του Running Ability Index (RAI) αξιολογείται η ικανότητα του χρήστη να τρέξει, βοηθώντας τον να κρίνει αντικειμενικά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά και να επιτύχει τον πιο υψηλό του στόχο.

Το HUAWEI WATCH GT Runner είναι μέχρι στιγμής το πιο ακριβές smartwatch της οικογένειας GT χάρη στην τεχνολογία TruSeen 5.0+. Επιπλέον, όλα τα δεδομένα που συλλέγονται κατά τη διάρκεια του τρεξίματος μπορούν να διαμοιραστούν με εξωτερικές εφαρμογές μέσω της εφαρμογής HUAWEI Health App, επιτρέποντας την ανταλλαγή και τον ανεμπόδιστο έλεγχο των δεδομένων, και φυσικά διαλέγοντας την αποτελεσματικότερη των προπονήσεων.

huawei-watch-gt-runner-launch-1.jpg

Επαγγελματική προπόνηση με στόχο ένα νέο προσωπικό ρεκόρ

Με άλλα λόγια, η ποσοτικοποίηση της απόδοσής τους αποτελεί μια πολύπλοκη διαδικασία. Έχοντας ως βάση το σύστημα HUAWEI TruSportTM, το HUAWEI WATCH GT Runner δίνει στον κάθε δρομέα τη δυνατότητα να εκτιμήσει την απόδοσή του στο τρέξιμο μέσω του Running Ability Index (RAI). Αφού ληφθούν στα υπόψη ο καρδιακός ρυθμός, ο βηματισμός, η απόσταση, η συχνότητα και άλλα πολυδιάστατα δεδομένα, υπολογίζεται ο RAI και γίνεται η σωστή κατηγοριοποίηση του δρομέα ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ακόμη, το HUAWEI WATCH GT Runner διαθέτει ένα ευφυές δυναμικό πρόγραμμα προσαρμογής, το οποίο βασίζεται στον RAI και στο προπονητικό φορτίο. Επιπλέον, παρουσιάζονται στοιχεία όπως το επίπεδο κόπωσης, η αερόβια/αναερόβια πίεση, κ.ά., που βοηθούν τους δρομείς να αξιολογήσουν την κατάστασή τους και να προχωρήσουν σε λογικές προσαρμογές στο πρόγραμμά τους προκειμένου να επιτύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ένα από τα μεγάλα ατού του HUAWEI WATCH GT Runner είναι ότι κάθε δρομέας έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει τα προγράμματα άσκησης στην εφαρμογή HUAWEI Health Αpp σύμφωνα με το ιστορικό τρεξίματος που έχει, με τα προσωπικά του, σωματικά χαρακτηριστικά, και με τους προπονητικούς στόχους που έχει θέσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, ο χρήστης να απολαμβάνει ακόμη περισσότερο την προπόνησή του.

Με το νέο HUAWEI TruSeen 5.0 η τεχνολογική τομή είναι ένα βήμα πιο κοντά

Η τεχνολογία HUAWEI TruSeen 5.0+, την οποία υποστηρίζει το νέο smartwatch, προσφέρει μια αναβαθμισμένη καταγραφή του καρδιακού ρυθμού, βελτιώνοντας περαιτέρω την ακρίβεια των μετρήσεων. Ο εργονομικός του σχεδιασμός, με το εξαιρετικά προσεγμένο κοίλο γυαλί, «κουμπώνει» άψογα σε κάθε καρπό. Βέβαια, ο σχεδιασμός δεν κάνει το ρολόι μόνο άνετο στην εφαρμογή, αλλά επιπλέον περιορίζει την πιθανότητα ταρακουνήματός του, μειώνει αποτελεσματικά τις παρεμβολές από το εξωτερικό φως και βελτιώνει την ποιότητα του σήματος του καρδιακού ρυθμού. Ο φακός τύπου Fresnel δε λειτουργεί μόνο σαν ασπίδα, αλλά ταυτόχρονα δίνει μια ραφιναρισμένη πινελιά στην αισθητική, και βεβαίως επιτρέπει σε μεγαλύτερη ποσότητα φωτός να φτάσει κάτω από την επιδερμίδα και να συλλέξει πληροφορίες από τα τριχοειδή αγγεία, μειώνοντας έτσι την παρεμβολή φωτός στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας. Η HUAWEI έχει σχεδιάσει έναν νέο αλγόριθμο που μπορεί και λαμβάνει σήματα από πολλές πηγές, ενώ ενισχύεται και η δυνατότητα μείωσης του θορύβου. Όταν ο χρήστης βρίσκεται σε κίνηση, το HUAWEI GR Runner είναι σε θέση να εντοπίσει καλύτερα το βέλτιστο σήμα.

Το πιο ακριβές HUAWEI smartwatch για αθλητές

Χάρη στη νέα PPG 5.0 λειτουργία, η ακρίβεια της καταγραφής του καρδιακού ρυθμού έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Η απόκλιση των 10 χτύπων ανά λεπτό που παρατηρείται, στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει έως και στο 97%, το οποίο είναι τόσο ακριβές όσο μια ζώνη καρδιακών παλμών. Ο σχεδιασμός του HUAWEI TruSeenTM 5.0+, που περιορίζει τις παρεμβολές και τους θορύβους, αντιμετωπίζει πιο αποτελεσματικά τον θόρυβο λόγω ακανόνιστης κίνησης, και βελτιώνει την ακρίβεια των καρδιακών μετρήσεων κατά την άθληση, συμπεριλαμβανομένων τύπων γυμναστικής όπως HIIT, γιόγκα, αεροβική άσκηση, σκοινάκι, κ.λπ.

Κι αν αφήσουμε την ακρίβεια των καρδιακών μετρήσεων και πάμε στην ακρίβεια του εντοπισμού της θέσης του χρήστη, το HUAWEI WATCH GT Runner, όσο μικρό μπορεί να φαίνεται, χωράει μια μεγάλη απόδοση, αφού διαθέτει 5 κύρια συστήματα πλοήγησης: GPS + Beidou + GLONASS + Galileo + QZSS. Επίσης, έχει ενσωματωμένο ένα Dual-Band Five-System GNSS τσιπ εντοπισμού θέσης με μια κρυφή κεραία. Ο καινοτόμος σχεδιασμός, συγκριτικά με τον παραδοσιακό, βελτιώνει κατά πολύ (κατά 135%) την απόδοση της GPS κεραίας, γεγονός που επιλύει τα προβληματικά σημεία της εξισορρόπησης της ακρίβειας θέσης και του συμπαγούς σχεδιασμού, και επιτυγχάνει ακριβή καταγραφή της θέσης χωρίς απόκλιση στην πορεία.

huawei-watch-gt-runner-launch-2.jpg

Αεροδυναμικός σχεδιασμός για μια βελτιωμένη εμπειρία

Το HUAWEI WATCH GT Runner είναι φτιαγμένο από ελαφριά υλικά, για παράδειγμα το «σώμα» του ρολογιού είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικές πολυμερείς ίνες, γι’ αυτό και ζυγίζει ελάχιστα και ταυτόχρονα είναι άνετο. Συνδυάζεται, δε, με μια κεραμική, πολύ ελαφριά στεφάνη και αεροδυναμικό, από ένα κράμα τιτανίου watch crown. Το ρολόι στο σύνολό του ζυγίζει μόλις 38,5 γραμμάρια, άρα οι δρομείς σχεδόν δεν το αισθάνονται στον καρπό τους όταν τρέχουν. Η λωρίδα, από την άλλη, είναι φτιαγμένη από αντιβακτηριδιακή σιλικόνη και αντέχει στο νερό, συνεπώς οι αθλητές δε χρειάζεται να ανησυχούν ούτε για τον ιδρώτα ούτε για τυχόν βρωμιές κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Τέλος, κάθε χρήστης μπορεί να εξατομικεύσει την οθόνη του ρολογιού του ανάλογα με τις ανάγκες του, δηλαδή προσθέτοντας ή αφαιρώντας ό,τι είναι περισσότερο ή λιγότερο χρήσιμο, αντίστοιχα για εκείνους.

Ένα ρολόι, πολλές μέρες αντοχής

Το απόλυτο smartwatch για δρομείς θα ήταν αδύνατον να μη διαθέτει την απόλυτη μπαταρία. Έως και 14 ημέρες διάρκεια ζωής σε smart mode κι όταν η χρήση του smartwatch είναι σε συνηθισμένα επίπεδα, και έως 8 ημέρες με υπερβολική χρήση, το HUAWEI WATCH GT Runner δεν πρόκειται να σε προδώσει.

To HUAWEI WATCH GT Runner διαθέτει ένα ενσωματωμένο υψομετρικό βαρόμετρο, ενισχύοντας τη δυνατότητα προσανατολισμού, άρα εξασφαλίζοντας έτσι μια ασφαλή πλοήγηση στον δρομέα. Η μουσική διασκέδαση είναι ένα ακόμη στοιχείο αυτού του νέου smartwatch, αφού ο χρήστης μπορεί να ακούσει τα αγαπημένα του τραγούδια είτε μέσω ακουστικών είτε μέσω κάποιου ηχείου, διαλέγοντας από μια λίστα έως και 500 κομματιών, αφού ο αποθηκευτικός χώρος είναι πολύ μεγάλος και δεν αποτελεί πρόβλημα. Βέβαια, στα χαρακτηριστικά του HUAWEI WATCH GT Runner συμπεριλαμβάνεται ο ολοήμερος έλεγχος της υγείας του χρήστη, όπως η παρακολούθηση των καρδιακών παλμών.

Με πάνω από 30 εξωτερικές εφαρμογές, όπως οι Adidas Runtastic, Fifty, Health Sync, για να αναφέρουμε λίγες μόνο, το HUAWEI GT Runner καλύπτει κάθε όψη της ζωής του χρήστη και όχι μόνο το αθλητικό κομμάτι ή το κομμάτι της υγείας (π.χ. στις διαθέσιμες εφαρμογές υπάρχουν ορισμένες σχετικές με το ταξίδι, τo gaming, τη διασκέδαση). Μάλιστα, τους επόμενους μήνες αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών.

Συμβατότητα με Android και iOS

To HUAWEI Watch GT Runner είναι απολύτως συμβατό με οποιαδήποτε Android ή iOS συσκευή ώστε να παρέχει την πιο άνετη εμπειρία χρήστη σε κάθε περιβάλλον λογισμικού. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες είναι να «κατεβάσουν» την εφαρμογή HUAWEI Health App και μετά είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσουν όλα τα εργαλεία ελέγχου της υγείας και της φυσικής τους κατάστασης, συμπεριλαμβανομένου του ήδη γνωστού, Healthy Living Shamrock.

Το HUAWEI WATCH GT Runner είναι διαθέσιμο από όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και στο huaweistore.gr από 14 Μαρτίου διατίθεται με δώρο τα ακουστικά Freebuds 4i Silver έως τις 3/4.

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑ
read more

HUAWEI WATCH GT 3 Pro: Με πιστοποιημένη εφαρμογή Ηλεκτοκαρδιογραφήματος (ECG) και στην Ελλάδα

05 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η εφαρμογή HUAWEI ECG για το HUAWEI WATCH GT 3 Pro, είναι διαθέσιμη και στην Ελληνική αγορά με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η HUAWEI εισάγει για πρώτη φορά σε φορητές συσκευές της, τη λειτουργία ...

HUAWEI nova 10 Series: Διαθέσιμα από σήμερα στην Ελλάδα με κομψό design και selfie κάμερα 60MP

03 Οκτωβρίου 2022 Techgear Team

Η Huawei ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία στην Ελλάδα των δυο νέων κομψών smartphones-ναυαρχίδων της σειράς HUAWEI nova 10, τα HUAWEI nova 10 Pro και HUAWEI nova 10, που έρχονται με εξαιρετικά ισχυρές ...

Huawei Mate 50 Pro και nova 10 series: Μεταβλητό διάφραγμα σε smartphone και η καλύτερη selfie camera που έχετε δει!

30 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Μια σειρά νέων καινοτόμων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που έρχονται για να εντυπωσιάσουν και να συναρπάσουν, παρουσίασε επίσημα στην Ελλάδα, η HUAWEI, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο ...

HUAWEI WATCH GT 3 Pro: Το καλύτερο smartwatch της χρονιάς, σύμφωνα με την ΕΙSA

12 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η HUAWEI απέσπασε μία σειρά ξεχωριστών βραβείων επιβεβαιώνοντας την , την τεχνολογική υπεροχή και καινοτομία των προϊόντων της, και υπηρεσιών της. α. Το HUAWEI Watch GT3 Pro ανακηρύχθηκε από την EISA ως το ...

HUAWEI MateBook X Pro: Το πιο ισχυρό Laptop της Huawei έφτασε στην Ελλάδα!

08 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Το HUAWEI MateBook X Pro, το νέο laptop - ναυαρχίδα υψηλών επιδόσεων με εξαιρετικά λεπτό μεταλλικό σώμα από μαγνήσιο και πανέμορφο σχεδιασμό έφτασε στην Ελλάδα!. Με οθόνη 3,1 K HUAWEI Real Color FullView 14,2 ...

HUAWEI MatePad Pro 12.6 και HUAWEI MateBook E Go παρουσιάστηκαν επίσημα

06 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Εκτός από την παρουσίαση της σειράς HUAWEI Mate 50, η εταιρεία προχώρησε σήμερα και στα αποκαλυπτήρια των HUAWEI MatePad Pro 12.6 και HUAWEI MateBook E Go για την αγορά της Κίνας. Το HUAWEI MatePad Pro 12.6 ...

HUAWEI Mate 50 Series: Επίσημα με σημαντικές καινοτομίες σε κάμερες και συνδεσιμότητα

06 Σεπτεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Όπως το είχε προαναγγείλει, η HUAWEI προχώρησε πριν από λίγη ώρα στην επίσημη παρουσίαση της σειράς HUAWEI Mate 50 για την αγορά της Κίνας και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στην αγορά των premium ...

HUAWEI: Παρουσίασε νέα καινοτόμα προϊόντα στην IFA 2022

05 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Με μια νέα σειρά προϊόντων, η HUAWEI έδωσε δυναμικό «παρών» στη μεγάλη ευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας IFA 2022, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, από την 1η έως τις 6 Σεπτεμβρίου, Τόσο σε ποιότητα κατασκευής όσο...

«Επιστροφή στα θρανία» με τη HUAWEI: Laptops και Tablets με όφελος αγοράς για την καλύτερη αρχή της σεζόν

02 Σεπτεμβρίου 2022 Techgear Team

Η εργασία και ο καθημερινός τρόπος ζωής έχει αλλάξει ραγδαία, με το υβριδικό μοντέλο εργασίας και εκπαίδευσης να καθιστά μία νέα πραγματικότητα. Η HUAWEI έρχεται με λύσεις τεχνολογίας σε φορητούς υπολογιστές ...

HUAWEI FreeBuds Pro 2: Όταν η υψηλή τεχνολογία ήχου συναντά τον premium σχεδιασμό

31 Αυγούστου 2022 Techgear Team

Η απήχηση που γνωρίζουν τα TWS ακουστικά της HUAWEI χρόνο με τον χρόνο αποτελεί την καλύτερη απόδειξη πως η εταιρεία έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία για να πρωταγωνιστεί και σε αυτήν την κατηγορία, προσφέροντας...

Loader
techgear_icon