up_icon
HUAWEI Watches Gadgets

Huawei Watch GT2: Επίσημα η νέα γενιά με τρομερή αυτονομία

19 Σεπτεμβρίου 2019 Christos Elpidis

Huawei Watch GT2: Επίσημα η νέα γενιά με τρομερή αυτονομία


Η Huawei παρουσίασε σήμερα στο Μόναχο το έξυπνο ρολόι επόμενης γενιάς, το HUAWEI WATCH GT 2, το οποίο τροφοδοτείται από το ιδιόκτητο Kirin A1. Προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία χρήστη και ασυναγώνιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, λόγω της δυνατότητας εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας του chip, το WATCH GT 2 διευρύνει τις προσδοκώμενες δυνατότητες ενός wearable. Το HUAWEI WATCH GT 2 είναι επίσης το πρώτο έξυπνο ρολόι της Huawei με μία all-in-one τρισδιάστατη γυάλινη οθόνη, δημιουργώντας μια απεριόριστη εμπειρία προβολής. Επιπλέον, για όσους αγαπούν τον αθλητισμό το νέο έξυπνο ρολόι παρέχει περισσότερες λειτουργίες με πλουσιότερα προγράμματα, όπως επίσης και επιπρόσθετες λειτουργίες κλήσης Bluetooth και αναπαραγωγής μουσικής, ενισχύοντας ολοκληρωμένες δυνατότητες παρακολούθησης και διαχείρισης της σωματικής υγείας και της φυσικής κατάστασης.

Το Kirin A1 chipset προσφέρει ασυναγώνιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Η προηγούμενη γενιά HUAWEI WATCH GT αγαπήθηκε πολύ από τους χρήστες λόγω της εντυπωσιακής διάρκειας ζωής της μπαταρίας της. Το HUAWEI WATCH GT 2 κάνει ακόμη ένα βήμα: πλέον είναι εξοπλισμένο με το ιδιόκτητο chipset της Huawei Kirin A1, το οποίο βελτιώνει περαιτέρω τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το chipset Kirin A1 ενσωματώνει μια προηγμένη μονάδα επεξεργασίας Bluetooth, μια ισχυρή μονάδα επεξεργασίας ήχου, έναν επεξεργαστή εφαρμογών εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και μια ξεχωριστή μονάδα διαχείρισης ενέργειας. Ο επεξεργαστής εφαρμογών χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Cortex-M7 για να επιτύχει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στα 10uA/MHz, η οποία είναι πολύ χαμηλότερη από τον μέσο όρο της βιομηχανίας που βρίσκεται στα 30uA/MHZ. Ο τέλειος συνδυασμός υψηλών επιδόσεων και αποδοτικής κατανάλωσης ενέργειας επιτρέπει στο HUAWEI WATCH GT 2 να παρέχει ισχυρή χρήση και ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Σε καθημερινή χρήση, η σειρά HUAWEI WATCH GT 46 mm μπορεί να λειτουργεί συνεχώς έως και δύο εβδομάδες, τόσο με τον έξυπνο έλεγχο καρδιακών παλμών όσο και με τις λειτουργίες ειδοποίησης κλήσης. Σε εβδομαδιαία χρήση παρέχει έως και 30 λεπτά κλήσεων Bluetooth, έως και 30 λεπτά αναπαραγωγής μουσικής, έως και 90 λεπτά σωματικής άσκησης, όπως επίσης και τη χρήση της επιστημονικής λειτουργίας ύπνου κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στην κλασική λειτουργία, η σειρά HUAWEI WATCH GT 2 42mm μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς έως και μία εβδομάδα. Και οι δύο σειρές ρολογιών έχουν βελτιώσει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη λειτουργία καταγραφής αθλητικών δραστηριοτήτων του GPS . Η σειρά 46 mm επιτυγχάνει διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ωρών στη λειτουργία καταγραφής δραστηριοτήτων τους GPS, ενώ η σειρά 42mm φτάνει τις 15 ώρες.

All-in-one τρισδιάστατος σχεδιασμός γυαλιού για μία μοναδική εμπειρία προβολής

Ο κλασικός σχεδιασμός δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Κληρονομώντας την κλασσική εμφάνιση από την προηγούμενη γενιά, το HUAWEI WATCH GT 2 αναβάθμισε περαιτέρω την αισθητική του με ένα σχεδιασμό πλήρους οθόνης, χωρίς περίγραμμα. Η all-in-one τρισδιάστατη γυάλινη επιφάνεια επιτρέπει ευρύτερη εμφάνιση και αίσθηση. Το καντράν της σειράς 46 mm υιοθετεί τεχνικές λοξής γλυπτικής και επεξεργασίας πολύτιμων λίθων για να δημιουργήσει τρισδιάστατο, καμπυλωτό γυαλί και εφαρμόζει ατομικό σκάλισμα προκειμένου να δημιουργήσει κοίλα σημεία στο καντράν για μια πιο έντονη εμφάνιση. Μετά από πολλαπλές διεργασίες, το καμπυλωτό καντράν της σειράς 42mm είναι μόνο 9.4 χιλιοστά λεπτό και διακοσμημένο με ένα εξαιρετικά λεπτό, μοντέρνο μεταλλικό πλαίσιο.

Η σειρά HUAWEI WATCH GT 2 46 mm είναι επίσης εξοπλισμένη με οθόνη αφής υψηλής ακρίβειας AMOLED 1,39 ιντσών με ανάλυση οθόνης 454 x 454 pixels, πλουσιότερη γκάμα χρωμάτων και εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση που είναι ανώτερη από τις οθόνες LCD, επιτυγχάνοντας πληρέστερο χρώμα οθόνης και υψηλότερη αντίθεση. Ο σχεδιασμός της οθόνης είναι σύγχρονος και καλλιτεχνικός, ιδανικός για τους ανθρώπους που αναζητούν τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή και υιοθετεί μία απλή, εξαιρετική φιλοσοφία σχεδιασμού που είναι στη μόδα σήμερα.

huawei-watch-gt2-official.jpg

Η νέα επαγγελματική καταγραφή αθλημάτων φέρνει μια πιο πλούσια εμπειρία

Με τους λάτρεις των σπορ να αναζητούν επαγγελματική παρακολούθηση των αθλητικών δεδομένων και συνολική εμπειρία από τα έξυπνα ρολόγια τους, η σειρά HUAWEI WATCH GT 2 46mm δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth με το Huawei κινητό του χρήστη, υποστηρίζοντας έτσι κλήσεις Bluetooth σε απόσταση από 10 ως 50 μέτρα. Το ρολόι υποστηρίζει επίσης λειτουργία τηλεφωνικού καταλόγου, ώστε να μπορεί ο χρήστης να αποθηκεύει τα στοιχεία επικοινωνίας των φίλων του στο ρολόι του και να έχει εύκολα πρόσβαση σε αυτά. Την ίδια στιγμή, το ρολόι διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα, δίνοντας δυνατότητα αποθήκευσης έως και 500 τραγουδιών MP3. Έτσι, οι χρήστες μπορούν εύκολα να διαλέξουν και να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τους.

Στη λειτουργία άθλησης, το HUAWEI WATCH GT 2 είναι συμβατό με 15 αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων οκτώ υπαίθριων αθλημάτων (τρέξιμο, περπάτημα, πεζοπορία, ορεινό τρέξιμο, ποδηλασία, αγώνες ανοιχτής θαλάσσης, τρίαθλο) και επτά εσωτερικά αθλήματα (περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, αγώνες σε πισίνα, free training, προπόνηση σε ελλειπτικό μηχάνημα, προπόνηση σε κωπηλατικό μηχάνημα). Για αυτές τις 15 λειτουργίες αθλημάτων, το ρολόι παρέχει πλήρη παρακολούθηση περίπου 190 τύπων δεδομένων. Επίσης, παρέχει στοχευμένη ανάλυση δεδομένων πριν από την άσκηση για διάφορα αθλήματα, ανάλυση καταγραφής δεδομένων κατά τη διάρκεια της άσκησης και επαγγελματικές συμβουλές μετά το τέλος της προπόνησης. Με λίγα λόγια ένας προσωπικός έξυπνος προπονητής που καθιστά την άσκηση ασφαλέστερη και καλύτερη.

Ολοκληρωμένη διαχείριση της υγείας για την καθημερινή φροντίδα

Στον τομέα των έξυπνων wearables, η Huawei δεσμεύεται να βοηθά τους καταναλωτές στην καλύτερη διαχείριση της υγεία τους. Αξιοποιώντας προχωρημένους έξυπνους αλγόριθμους, η Huawei αποτελεί ηγετική βιομηχανία στη διαχείριση της υγείας.

Όσον αφορά την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, το HUAWEI WATCH GT 2 βοηθά στην παρακολούθηση συμπτωμάτων βραδυκαρδίας και καρδιακής ανεπάρκειας. Εάν η λειτουργία άθλησης είναι ανενεργή και ο καρδιακός ρυθμός είναι άνω των 100 ή κάτω από 50 για περισσότερο από 10 λεπτά, ο χρήστης λαμβάνει σχετική ειδοποίηση. Οι χρήστες μπορούν επίσης να βλέπουν τα δεδομένα τους στις εφαρμογές Huawei Sports και Huawei Health ώστε να παρακολουθούν την υγεία τους σε πραγματικό χρόνο.

Εκτός από την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, η παρακολούθηση του ύπνου είναι ακόμα μια σημαντική λειτουργία που ενδιαφέρει τους χρήστες. Ο κακής ποιότητας ύπνος αποτελεί πλέον πρόβλημα για πολλούς. Το HUAWEI TruSleep 2.0 παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου, τον καρδιακό ρυθμό σε πραγματικό χρόνο, την ποιότητα αναπνοής του ύπνου. Συνδυάζοντας την τεχνολογία Huawei AI για την ακριβή ανάλυση των προβλημάτων ύπνου παρέχει προτάσεις βελτίωσης, καθώς και εξατομικευμένες υπηρεσίες και αναφορές για να βοηθήσει τους χρήστες να βελτιώσουν την ποιότητα ύπνου.

Το HUAWEI WATCH GT 2 έρχεται επίσης με την τεχνολογία HUAWEI TruRelax, η οποία βοηθά τους χρήστες να ανακουφίζονται από το στρες καταγράφοντας τις τιμές HRV (μεταβλητότητα καρδιακών παλμών) και παρέχοντας ανατροφοδότηση στο δείκτη στρες του χρήστη. Επιπλέον, παρέχει μια λειτουργία η οποία, μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα καθιστικής στάσης, υπενθυμίζει στον χρήστη να σηκωθεί και να κινηθεί στον χώρο. Σε ειδικές περιπτώσεις, η ειδοποίηση μπορεί να απενεργοποιηθεί. Καταγράφει επίσης τον αριθμό των βημάτων κάθε μέρα, τις θερμίδες που καίγονται και τον αριθμό των φορών που σηκώνεται ο χρήστης. Το HUAWEI WATCH GT 2 παρέχει στους καταναλωτές όλες τις καθημερινές πληροφορίες φυσικής κατάστασης που βοηθούν στην υιοθέτηση υγιεινών συνήθειων διαβίωσης και τρόπους ζωής.

Η κυκλοφορία του HUAWEI WATCH GT 2 σηματοδοτεί μια μεγάλη βελτίωση στην παροχή υπηρεσιών που δίνουν δυνατότητα στους χρήστες να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους. Το πιο πρόσφατο ρολόι της Huawei χρησιμοποιεί την καινοτομία για την αντιμετώπιση των απαιτήσεων των χρηστών, προωθεί την υγιή διαβίωση και φέρνει μια πλήρη εμπειρία wearable.

Christos Elpidis

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα '80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος...) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΣΧΟΛΙΑ
read more

HUAWEI: Γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με μια ακαταμάχητη προσφορά

06 Φεβρουαρίου 2023 Techgear Team

Γιατί να μην γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με ένα δώρο που διαρκεί; Η HUAWEI ετοίμασε για εσάς μια ξεχωριστή προσφορά!: Τα εντυπωσιακά κομψά και ανθεκτικά smartwatches ΗUAWEI Watch GT3, σε ...

HUAWEI P60 Series: Παρουσίαση τον Μάρτιο, παρά τα νέα προβλήματα

06 Φεβρουαρίου 2023 Christos Elpidis

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ μπορεί να συνεχίζει να βάζει μεγάλα εμπόδια στη HUAWEI με σκοπό να την απομονώσει πλήρως όχι μόνο από την κατηγορία των smartphones, αλλά και από άλλες προϊοντικές κατηγορίες στις οποίες ...

HUAWEI: Νέο, ακόμα πιο ισχυρό εμπάργκο από τις ΗΠΑ

31 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Βλέποντας τη HUAWEI να ανεβάζει τα νούμερα της στην κατηγορία των smartphones και να βρίσκει σιγά σιγά τρόπους να επανέλθει πλήρως προσφέροντας στους χρήστες τις τελευταίες τεχνολογίες, η κυβέρνηση των ΗΠΑ ...

Huawei FreeBuds 5i: Αποδράστε σε μία μοναδική ηχητική εμπειρία, κάθε μέρα

26 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Σήμερα κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά τα HUAWEI FreeBuds 5i, τα νέα True Wireless Stereo (TWS) ακουστικά της HUAWEI που παρέχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, ακύρωση θορύβου και ευελιξία εφόσον συνδέονται με 2 ...

HUAWEI P60 Pro: Μεγάλη διαρροή των specs, πιθανή η παρουσίαση τον Μάρτιο

25 Ιανουαρίου 2023 Christos Elpidis

Η επιστροφή της HUAWEI στην κατηγορία των smartphones ξεκίνησε μεν ταπεινά με το HUAWEI nova 9 τον Οκτώβριο του 2021, αλλά συνεχίστηκε πολύ εντυπωσιακά πέρυσι με τη σειρά HUAWEI P50, το εξαιρετικό HUAWEI Mate ...

HUAWEI FreeBuds 5i: Τα νέα all-around ασύρματα ακουστικά με τιμή κάτω από 100 ευρώ

24 Ιανουαρίου 2023 Techgear Team

Πιστή στην φιλοσοφία της να εξελίσσει σημαντικά κάθε χρόνο όλες τις κατηγορίες των προϊόντων της, η HUAWEI αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι σέβεται πραγματικά όλους τους καταναλωτές, ανεξάρτητα από τη ...

HUAWEI: Ίσως βρήκε λύση για το θέμα του 5G στις μελλοντικές συσκευές της

28 Δεκεμβρίου 2022 Christos Elpidis

Η προδιαγεγραμμένη πορεία της HUAWEI προς την κορυφή (σύμφωνα πάντοτε με τις πωλήσεις και την δυναμική της εταιρείας ως εκείνο το σημείο), διεκόπη βάναυσα από τις κυρώσεις που της επέβαλε η κυβέρνηση των ΗΠΑ, ...

Smartwatch για τα Χριστούγεννα; Μόνο HUAWEI!

21 Δεκεμβρίου 2022 Techgear Team

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τον εορτασμό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και όπως είναι λογικό, οι περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους τους. Είναι γεγονός ότι τα ...

HUAWEI Watch D: Το δώρο που αναζητούσες για την παρακολούθηση της υγείας σου!

20 Δεκεμβρίου 2022 Techgear Team

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως η καταλληλότερη περίοδος για να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα, να θυμηθούν πως ένιωθαν όταν ήταν παιδιά και ...

HUAWEI WATCH D: Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο διαθέσιμο από σήμερα 19 Δεκεμβρίου!

19 Δεκεμβρίου 2022 Techgear Team

Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο HUAWEI WATCH D, για παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης, αλλά και ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG), με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έφτασε επιτέλους και στην Ελλάδα! Oι ...

Loader
please wait
techgear_icon