up_icon
HUAWEI Watches Gadgets

Huawei Watch GT2: Επίσημα η νέα γενιά με τρομερή αυτονομία

19 Σεπτεμβρίου 2019 Christos Elpidis

Huawei Watch GT2: Επίσημα η νέα γενιά με τρομερή αυτονομία


Η Huawei παρουσίασε σήμερα στο Μόναχο το έξυπνο ρολόι επόμενης γενιάς, το HUAWEI WATCH GT 2, το οποίο τροφοδοτείται από το ιδιόκτητο Kirin A1. Προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία χρήστη και ασυναγώνιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, λόγω της δυνατότητας εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας του chip, το WATCH GT 2 διευρύνει τις προσδοκώμενες δυνατότητες ενός wearable. Το HUAWEI WATCH GT 2 είναι επίσης το πρώτο έξυπνο ρολόι της Huawei με μία all-in-one τρισδιάστατη γυάλινη οθόνη, δημιουργώντας μια απεριόριστη εμπειρία προβολής. Επιπλέον, για όσους αγαπούν τον αθλητισμό το νέο έξυπνο ρολόι παρέχει περισσότερες λειτουργίες με πλουσιότερα προγράμματα, όπως επίσης και επιπρόσθετες λειτουργίες κλήσης Bluetooth και αναπαραγωγής μουσικής, ενισχύοντας ολοκληρωμένες δυνατότητες παρακολούθησης και διαχείρισης της σωματικής υγείας και της φυσικής κατάστασης.

Το Kirin A1 chipset προσφέρει ασυναγώνιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Η προηγούμενη γενιά HUAWEI WATCH GT αγαπήθηκε πολύ από τους χρήστες λόγω της εντυπωσιακής διάρκειας ζωής της μπαταρίας της. Το HUAWEI WATCH GT 2 κάνει ακόμη ένα βήμα: πλέον είναι εξοπλισμένο με το ιδιόκτητο chipset της Huawei Kirin A1, το οποίο βελτιώνει περαιτέρω τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το chipset Kirin A1 ενσωματώνει μια προηγμένη μονάδα επεξεργασίας Bluetooth, μια ισχυρή μονάδα επεξεργασίας ήχου, έναν επεξεργαστή εφαρμογών εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και μια ξεχωριστή μονάδα διαχείρισης ενέργειας. Ο επεξεργαστής εφαρμογών χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Cortex-M7 για να επιτύχει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στα 10uA/MHz, η οποία είναι πολύ χαμηλότερη από τον μέσο όρο της βιομηχανίας που βρίσκεται στα 30uA/MHZ. Ο τέλειος συνδυασμός υψηλών επιδόσεων και αποδοτικής κατανάλωσης ενέργειας επιτρέπει στο HUAWEI WATCH GT 2 να παρέχει ισχυρή χρήση και ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Σε καθημερινή χρήση, η σειρά HUAWEI WATCH GT 46 mm μπορεί να λειτουργεί συνεχώς έως και δύο εβδομάδες, τόσο με τον έξυπνο έλεγχο καρδιακών παλμών όσο και με τις λειτουργίες ειδοποίησης κλήσης. Σε εβδομαδιαία χρήση παρέχει έως και 30 λεπτά κλήσεων Bluetooth, έως και 30 λεπτά αναπαραγωγής μουσικής, έως και 90 λεπτά σωματικής άσκησης, όπως επίσης και τη χρήση της επιστημονικής λειτουργίας ύπνου κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στην κλασική λειτουργία, η σειρά HUAWEI WATCH GT 2 42mm μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς έως και μία εβδομάδα. Και οι δύο σειρές ρολογιών έχουν βελτιώσει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη λειτουργία καταγραφής αθλητικών δραστηριοτήτων του GPS . Η σειρά 46 mm επιτυγχάνει διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ωρών στη λειτουργία καταγραφής δραστηριοτήτων τους GPS, ενώ η σειρά 42mm φτάνει τις 15 ώρες.

All-in-one τρισδιάστατος σχεδιασμός γυαλιού για μία μοναδική εμπειρία προβολής

Ο κλασικός σχεδιασμός δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Κληρονομώντας την κλασσική εμφάνιση από την προηγούμενη γενιά, το HUAWEI WATCH GT 2 αναβάθμισε περαιτέρω την αισθητική του με ένα σχεδιασμό πλήρους οθόνης, χωρίς περίγραμμα. Η all-in-one τρισδιάστατη γυάλινη επιφάνεια επιτρέπει ευρύτερη εμφάνιση και αίσθηση. Το καντράν της σειράς 46 mm υιοθετεί τεχνικές λοξής γλυπτικής και επεξεργασίας πολύτιμων λίθων για να δημιουργήσει τρισδιάστατο, καμπυλωτό γυαλί και εφαρμόζει ατομικό σκάλισμα προκειμένου να δημιουργήσει κοίλα σημεία στο καντράν για μια πιο έντονη εμφάνιση. Μετά από πολλαπλές διεργασίες, το καμπυλωτό καντράν της σειράς 42mm είναι μόνο 9.4 χιλιοστά λεπτό και διακοσμημένο με ένα εξαιρετικά λεπτό, μοντέρνο μεταλλικό πλαίσιο.

Η σειρά HUAWEI WATCH GT 2 46 mm είναι επίσης εξοπλισμένη με οθόνη αφής υψηλής ακρίβειας AMOLED 1,39 ιντσών με ανάλυση οθόνης 454 x 454 pixels, πλουσιότερη γκάμα χρωμάτων και εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση που είναι ανώτερη από τις οθόνες LCD, επιτυγχάνοντας πληρέστερο χρώμα οθόνης και υψηλότερη αντίθεση. Ο σχεδιασμός της οθόνης είναι σύγχρονος και καλλιτεχνικός, ιδανικός για τους ανθρώπους που αναζητούν τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή και υιοθετεί μία απλή, εξαιρετική φιλοσοφία σχεδιασμού που είναι στη μόδα σήμερα.

huawei-watch-gt2-official.jpg

Η νέα επαγγελματική καταγραφή αθλημάτων φέρνει μια πιο πλούσια εμπειρία

Με τους λάτρεις των σπορ να αναζητούν επαγγελματική παρακολούθηση των αθλητικών δεδομένων και συνολική εμπειρία από τα έξυπνα ρολόγια τους, η σειρά HUAWEI WATCH GT 2 46mm δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth με το Huawei κινητό του χρήστη, υποστηρίζοντας έτσι κλήσεις Bluetooth σε απόσταση από 10 ως 50 μέτρα. Το ρολόι υποστηρίζει επίσης λειτουργία τηλεφωνικού καταλόγου, ώστε να μπορεί ο χρήστης να αποθηκεύει τα στοιχεία επικοινωνίας των φίλων του στο ρολόι του και να έχει εύκολα πρόσβαση σε αυτά. Την ίδια στιγμή, το ρολόι διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα, δίνοντας δυνατότητα αποθήκευσης έως και 500 τραγουδιών MP3. Έτσι, οι χρήστες μπορούν εύκολα να διαλέξουν και να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τους.

Στη λειτουργία άθλησης, το HUAWEI WATCH GT 2 είναι συμβατό με 15 αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων οκτώ υπαίθριων αθλημάτων (τρέξιμο, περπάτημα, πεζοπορία, ορεινό τρέξιμο, ποδηλασία, αγώνες ανοιχτής θαλάσσης, τρίαθλο) και επτά εσωτερικά αθλήματα (περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, αγώνες σε πισίνα, free training, προπόνηση σε ελλειπτικό μηχάνημα, προπόνηση σε κωπηλατικό μηχάνημα). Για αυτές τις 15 λειτουργίες αθλημάτων, το ρολόι παρέχει πλήρη παρακολούθηση περίπου 190 τύπων δεδομένων. Επίσης, παρέχει στοχευμένη ανάλυση δεδομένων πριν από την άσκηση για διάφορα αθλήματα, ανάλυση καταγραφής δεδομένων κατά τη διάρκεια της άσκησης και επαγγελματικές συμβουλές μετά το τέλος της προπόνησης. Με λίγα λόγια ένας προσωπικός έξυπνος προπονητής που καθιστά την άσκηση ασφαλέστερη και καλύτερη.

Ολοκληρωμένη διαχείριση της υγείας για την καθημερινή φροντίδα

Στον τομέα των έξυπνων wearables, η Huawei δεσμεύεται να βοηθά τους καταναλωτές στην καλύτερη διαχείριση της υγεία τους. Αξιοποιώντας προχωρημένους έξυπνους αλγόριθμους, η Huawei αποτελεί ηγετική βιομηχανία στη διαχείριση της υγείας.

Όσον αφορά την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, το HUAWEI WATCH GT 2 βοηθά στην παρακολούθηση συμπτωμάτων βραδυκαρδίας και καρδιακής ανεπάρκειας. Εάν η λειτουργία άθλησης είναι ανενεργή και ο καρδιακός ρυθμός είναι άνω των 100 ή κάτω από 50 για περισσότερο από 10 λεπτά, ο χρήστης λαμβάνει σχετική ειδοποίηση. Οι χρήστες μπορούν επίσης να βλέπουν τα δεδομένα τους στις εφαρμογές Huawei Sports και Huawei Health ώστε να παρακολουθούν την υγεία τους σε πραγματικό χρόνο.

Εκτός από την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, η παρακολούθηση του ύπνου είναι ακόμα μια σημαντική λειτουργία που ενδιαφέρει τους χρήστες. Ο κακής ποιότητας ύπνος αποτελεί πλέον πρόβλημα για πολλούς. Το HUAWEI TruSleep 2.0 παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου, τον καρδιακό ρυθμό σε πραγματικό χρόνο, την ποιότητα αναπνοής του ύπνου. Συνδυάζοντας την τεχνολογία Huawei AI για την ακριβή ανάλυση των προβλημάτων ύπνου παρέχει προτάσεις βελτίωσης, καθώς και εξατομικευμένες υπηρεσίες και αναφορές για να βοηθήσει τους χρήστες να βελτιώσουν την ποιότητα ύπνου.

Το HUAWEI WATCH GT 2 έρχεται επίσης με την τεχνολογία HUAWEI TruRelax, η οποία βοηθά τους χρήστες να ανακουφίζονται από το στρες καταγράφοντας τις τιμές HRV (μεταβλητότητα καρδιακών παλμών) και παρέχοντας ανατροφοδότηση στο δείκτη στρες του χρήστη. Επιπλέον, παρέχει μια λειτουργία η οποία, μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα καθιστικής στάσης, υπενθυμίζει στον χρήστη να σηκωθεί και να κινηθεί στον χώρο. Σε ειδικές περιπτώσεις, η ειδοποίηση μπορεί να απενεργοποιηθεί. Καταγράφει επίσης τον αριθμό των βημάτων κάθε μέρα, τις θερμίδες που καίγονται και τον αριθμό των φορών που σηκώνεται ο χρήστης. Το HUAWEI WATCH GT 2 παρέχει στους καταναλωτές όλες τις καθημερινές πληροφορίες φυσικής κατάστασης που βοηθούν στην υιοθέτηση υγιεινών συνήθειων διαβίωσης και τρόπους ζωής.

Η κυκλοφορία του HUAWEI WATCH GT 2 σηματοδοτεί μια μεγάλη βελτίωση στην παροχή υπηρεσιών που δίνουν δυνατότητα στους χρήστες να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους. Το πιο πρόσφατο ρολόι της Huawei χρησιμοποιεί την καινοτομία για την αντιμετώπιση των απαιτήσεων των χρηστών, προωθεί την υγιή διαβίωση και φέρνει μια πλήρη εμπειρία wearable.

Christos Elpidis

Το ταξίδι ξεκίνησε από έναν Atari ST 520 στα '80s για μια μακρά περίοδο καψίματος στο gaming με το Kick Off 2 (αν είχε eSports τότε θα ήμουν εκατομμυριούχος...) και τα κλασικά adventures. Μετά ήρθαν τα PCs, το Internet, τα MP3s, τα Mac, τα κινητά, τα smartphones και όλα τα μαραφέτια που ορίζουν την καθημερινότητα μας σήμερα.

Για όλα αυτά τα λέμε τα τελευταία 10 χρόνια μέσα από το Techgear.gr! Θα με βρείτε σε Twitter, Instagram και φυσικά στη Darkpony Digital!

ΣΧΟΛΙΑ
read more

HUAWEI MateBook D 16 με μεγάλη οθόνη και υψηλές επιδόσεις σε μικρές διαστάσεις

30 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Η HUAWEI παρουσιάζει το νέο HUAWEI MateBook D 16 έναν ελαφρύ φορητό υπολογιστή υψηλής απόδοσης με μεγάλη οθόνη 16 ιντσών. Αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας Huawei Smart Office και φέρει, όχι μόνο την ...

HUAWEI nova Y70 και nova Y90 οι νέες entry-level προτάσεις της εταιρείας

26 Ιουνίου 2022 Christos Elpidis

Εκτός από τα νέα HUAWEI MateBook D 16 και MateBook 16s, η HUAWEI αποκάλυψε δύο νέα entry-level smartphones στην παγκόσμια παρουσίαση της στην Κωνσταντινούπολη, με τα HUAWEI nova Y70 και nova Y90 να ...

HUAWEI FreeBuds Pro 2: Επίσημα τα νέα premium ακουστικά της εταιρείας

26 Ιουνίου 2022 Christos Elpidis

Από τις νέες συσκευές που παρουσίασε η HUAWEI στην φαντασμαγορική εκδήλωση της στην Κωνσταντινούπολη, όπου μεταξύ άλλων είδαμε και τα εντυπωσιακά HUAWEI MateBook D 16 και MateBook 16s, είναι και τα FreeBuds Pro...

HUAWEI MateBook 16s και MateBook D 16, τα νέα εντυπωσιακά laptops της εταιρείας

24 Ιουνίου 2022 Christos Elpidis

Η HUAWEI πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη για την παγκόσμια παρουσίαση των νέων προϊόντων της και είχαμε την τιμή να παρευρεθούμε για να τα δούμε όλα από κοντά. Θα ξεκινήσουμε την ...

HUAWEI: Παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

23 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Μια ποικιλία νέων προϊόντων με καινοτομίες και τεχνολογία αιχμής, παρουσίασε η Huawei στις 23 Ιουνίου 2022, σε ειδική φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη. Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν το νέο ...

HUAWEI Watch Fit 2: Η νέα γενιά του αθλητικού smartwatch είναι εδώ

21 Ιουνίου 2022 Techgear Team

H HUAWEI παρουσιάζει το νέο HUAWEI WATCH FIT 2 τη νέα γενιά της εμβληματικής σειράς WATCH FIT, που από το 2020 που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά παρότρυνε τους χρήστες να εξερευνήσουν νέους τύπους άσκησης μέσω ...

ΗUAWEI MateBook 14: Hot καλοκαιρινή προσφορά για το ισχυρό και ελαφρύ laptop

15 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Η HUAWEI προσφέρει το καλύτερο καλοκαιρινό “δώρο” σε όσους αναζητούν ένα ελαφρύ,αλλά ισχυρό laptop υψηλής τεχνολογίας, με εντυπωσιακή απόδοση, απεριόριστες λειτουργίες και εξαιρετικό premium design, που ...

HUAWEI FreeBuds 5i: Επίσημα με ελαφρύτερη κατασκευή και πολύ βελτιωμένο ANC

10 Ιουνίου 2022 Christos Elpidis

Η HUAWEI παρουσίασε επίσημα στην Κίνα τα FreeBuds 5i, τα νέα ακουστικά που αποτελούν τον διάδοχο των περυσινών FreeBuds 4i και υπόσχονται σημαντική βελτίωση στην ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC), μεγαλύτερη ...

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ με προϊόντα της HUAWEI

09 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Η HUAWEI συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ», με δεκάδες διαθέσιμα μοντέλα laptop και tablets που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Οι δικαιούχοι του Προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ» μπορούν να τα ...

Το νέο HUAWEI MatePad βελτιώνει την εμπειρία του «έξυπνου γραφείου»

01 Ιουνίου 2022 Techgear Team

Κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, το νέο HUAWEI MatePad, το tablet νέας γενιάς με τις προηγμένες δυνατότητες smart office, που είναι συμβατό με το 2ης γενιάς HUAWEI M-Pencil Package, ενώ διαθέτει πλήθος ...

Loader
techgear_icon