HyperJuice: Φορτιστής GaN και battery pack ισχύος 245W για ταυτόχρονη ταχεία φόρτιση έως 4 συσκευών

Η Hyper παίρνει και πάλι την πρωτιά παγκοσμίως λανσάροντας φορτιστή GaN και battery pack ισχύος 245W, δύο συσκευές που προσφέρουν τρομερή ευκολία για όσους θέλουν να φορτίζουν ταυτόχρονα και γρήγορα πολλές συσκευές.

Ο φορτιστής HyperJuice 245W USB-C GaN έχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης ταχείας φόρτισης για 2 μεγάλα laptops, 1 tablet και 1 smartphone μέσω των 4 υποδοχών USB-C 100W. Από την άλλη, το HyperJuice 245W battery pack έχει χωρητικότητα 27000mAh, οθόνη OLED για να βλέπεις με ευκολία την κατάσταση της μπαταρίας και τον υπολειπόμενο χρόνο φόρτισης, ενώ διαθέτει 2x υποδοχές 100W USB-C PD και 2x υποδοχές 60W USB-C PD. Είναι, επίσης, ασφαλής για χρήση σε αεροπλάνο.

Αμφότερα υποστηρίζουν ευρεία γκάμα συσκευών όπως laptops, tablets, smartphones, drones, κάμερες, φορητά ηχεία, wearables, Nintendo Switch και φυσικά τις συσκευές της Apple (MacBook, iPad, iPhone).

Μπορείτε να τα βρείτε και σε early bird τιμή μέσα από την επίσημη καμπάνια χρηματοδότησης στην πλατφόρμα Indiegogo ($99 ο φορτιστής και $149 το battery pack). Η εταιρεία αναφέρει ότι θα ξεκινήσει τις αποστολές από το Δεκέμβριο και τότε πι τομές θα ανέβουν στα $199 και $299 αντίστοιχα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading