Η Αυτοκρατορία του Φωτός διαθέσιμη στο Disney+

H ταινία της Searchlight Pictures, «Η Αυτοκρατορία του Φωτός», υποψήφια για BAFTA και Όσκαρ, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Sam Mendes και πρωταγωνιστές τους Olivia Colman, Micheal Ward, Toby Jones, και τον επίσης βραβευμένο με Όσκαρ, Colin Firth, είναι από σήμερα διαθέσιμη στο Disney+.

Με φόντο μια αγγλική, παραθαλάσσια πόλη στις αρχές της δεκαετίας του 1980, η ταινία «Η Αυτοκρατορία του Φωτός» ακολουθεί τη Χίλαρι (Olivia Colman), μια διευθύντρια κινηματογράφου που αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας και τον Στίβεν (Micheal Ward), έναν νέο υπάλληλο που λαχταρά να αποδράσει από αυτήν την επαρχιακή πόλη, όπου κάθε μέρα αντιμετωπίζει δυσκολίες. Η Χίλαρι και ο Στίβεν αρχίζουν να νιώθουν πως ανήκουν κάπου, μέσα από την παράδοξη και τρυφερή τους σχέση και βιώνουν τη θεραπευτική δύναμη της μουσικής, του κινηματογράφου και της κοινότητας.

Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τα ήδη διαθέσιμα Παιδικά Προφίλ που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Loading