Η Black Friday θα σου φέρει το HUAWEI tablet που ήθελες πάντα!


Για μια ακόμη χρονιά η HUAWEI συμμετέχει ενεργά στις εκπτώσεις της Black Friday «λιώνοντας» τις τιμές σε πολλές από τις κορυφαίες συσκευές της σε κάθε προϊόντική κατηγορία στην οποία δραστηριοποιείται. Είτε μιλάμε για smartphones, tablets και laptops, είτε για ακουστικά και smartwatches, η HUAWEI προσφέρει στον καταναλωτή την ευκαιρία να προμηθευτεί σύγχρονα μοντέλα της με πραγματικά σπουδαία έκπτωση.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της κατηγορίας των tablets, η οποία έχει γνωρίσει εκθετική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Η πανδημία έπαιξε προφανώς τον ρόλο της λόγω των αυξημένων αναγκών για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση, παρόλα αυτά, αποδείχτηκε στην πορεία ότι οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευτούν τα tablets για πληθώρα διεργασιών στην καθημερινότητα τους.

Η HUAWEI δεν περίμενε, φυσικά, την πανδημία για να ασχοληθεί με τα tablets. Έχοντας δώσει τα διαπιστευτήρια της αρκετό καιρό πριν τους υπόλοιπους κατασκευαστές, η εταιρεία καταφέρνει κάθε χρόνο να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά με εξαιρετικές συσκευές για κάθε ανάγκη και για κάθε πορτοφόλι.

huawei-matepad-11-bf.jpg

HUAWEI MatePad 11 6GB + 128GB

Το πρώτο tablet της εταιρείας, με όφελος €120, με εκπληκτική οθόνη 120Hz και υποστήριξη γραφίδας, έχει κατακτήσει δικαίως την προτίμηση των χρηστών που επιθυμούν μια ισχυρή all-around πρόταση. Με premium σχεδιασμό, λεπτή και ελαφριά κατασκευή, το HUAWEI MatePad 11 καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του επαγγελματία χρήστη, καθώς μπορεί να εκμεταλλευτεί την ισχύ του hardware για να το χρησιμοποιήσει και ως laptop τοποθετώντας το στην μαγνητική θήκη - πληκτρολόγιο! Αφότου τελειώσει η δουλειά, το MatePad 11 μετατρέπεται σε σταθμό διασκέδασης χάριν στην μεγάλη οθόνη τόσο για παρακολούθηση περιεχομένου (ταινίες, videos), όσο και για gaming, και μάλιστα με κορυφαία ποιότητα ήχου από τα 4 ηχεία που έχουν ρυθμιστεί από την Harman / Kardon!

HUAWEI MatePad 10.4 4GB + 128GB

Διαθέσιμο από φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, το HUAWEI MatePad 10.4, τώρα με μειωμένη τιμή της τάξης των 80€, μένει πιστό στην φιλοσοφία της εταιρείας πίσω από την κατασκευή ενός tablet. Να είναι ελαφρύ για να μεταφέρεται εύκολα οπουδήποτε, να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία θέασης φροντίζοντας για την προστασία των ματιών του χρήστη μετά από πολύωρη χρήση (πιστοποιήσεις TUV Rheinland Low Blue Light και Flicker Free), αλλά και ισχυρό hardware για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επαγγελματικούς σκοπούς. Με οθόνη 10.4’’ ανάλυσης 2K, υποστήριξη γραφίδας M-Pencil, βάση - πληκτρολόγιο και ηχεία Harman/Kardon, το MatePad 10.4 απευθύνεται στον κάθε χρήστη που ζητά επιδόσεις και μεγάλη αυτονομία!

huawei-matepad-104-bf.jpg

HUAWEI MatePad T10 / T10s 4GB + 64GB

Οι δύο best seller προτάσεις της HUAWEI διαθέσιμες σε ακόμα πιο προσιτή τιμή. Αμφότερα ξεχωρίζουν για τις ποιοτικές οθόνες τους υψηλής ανάλυσης και τον εξαιρετικό ήχο που τα καθιστά ιδανικά για παρακολούθηση multimedia και gaming. Με μικρό βάρος και πάχος η μεταφορά τους είναι εύκολη υπόθεση ακόμα και για τους νεαρούς χρήστες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της Τεχνολογίας με ασφάλεια χάριν στον τομέα Kids Corner. Το τελευταίο είναι ένα ψηφιακό περιβάλλον με ενσωματωμένες ρυθμίσεις γονικού ελέγχου, έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν πρόσβαση μόνο στο περιεχόμενο και τις εφαρμογές που εκείνοι θεωρούν κατάλληλες. Επιπλέον, το Kids Corner διαθέτει ρυθμίσεις έξι επιπέδων για μέγιστη προστασία ματιών: φίλτρο blue light, ειδοποιήσεις για τη στάση σώματος, την απόσταση από την οθόνη, τη φωτεινότητα και τις αναταράξεις λόγω ανώμαλου εδάφους, καθώς και eBook mode.

huawei-p50-pro-bf.jpg

Σπουδαίες εκπτώσεις σε κορυφαία προϊόντα

Λίγο πολύ το περιμένουμε ότι θα δούμε μεγάλες εκπτώσεις από τη HUAWEI, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμασταν πως θα έφταναν έως και τα €400 για το HUAWEI P50 Pro! Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσει ένα από τα κορυφαία smartphone στον κόσμο ειδικά στον τομέα της κάμερας, καθώς διατηρούσε την πρώτη θέση στο DxOMark για κάτι παραπάνω από έναν χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και την έχασε από το….HUAWEI Mate 50 Pro!

huawei-matebook-d16-bf.jpg

Σε άλλες σπουδαίες προσφορές ξεχωρίζουν αυτές στο HUAWEI MateBook D16, ένα από τα πιο value-for-money laptops για τον μέσο χρήστη (έκπτωση €150), αλλά και στα Watch GT3 Active (έκπτωση €70) και Watch GT2 (έκπτωση €100). Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 4i είναι διαθέσιμα στην ιστορικά χαμηλότερη τιμή των €59!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Όλες οι Black Friday προσφορές είναι διαθέσιμες μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.

Loading