Η Cambridge Audio σε στέλνει για ένα τριήμερο στο Λονδίνο

Η WaveMotion, ο επίσημος διανομέας για τα προϊόντα της Cambridge Audio στην Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη ενός διαγωνισμού, για τους αγοραστές των προϊόντων Cambridge Audio. Με οποιαδήποτε αγορά Cambridge Audio από επίσημο μεταπωλητή, δίνεται η ευκαιρία για συμμετοχή στην κλήρωση για ένα τριήμερο ταξίδι στο Λονδίνο!

Το brand που παράγει τα προϊόντα με Υπέροχο Βρετανικό Ήχο, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στους fans του, να ζήσουν από κοντά, την απόλυτη Βρετανική εμπειρία!

Η προωθητική περίοδος του διαγωνισμού, ξεκινά από τις 16 Οκτωβρίου 2019 και σταματά στις 12 Ιανουαρίου 2020. Για να τηρεί κάποιος τις προϋποθέσεις συμμετοχής, θα πρέπει αγοράσει προϊόν Cambridge Audio από επίσημο μεταπωλητή, κατά την διάρκεια της προωθητικής περιόδου και να εισέλθει στην ιστοσελίδα www.wavemotion.gr/contest, για να συμπληρώσει τα στοιχεία του: Όνομα, Τηλέφωνο, Ηλεκτρονική Διεύθυνση, το Cambridge Audio προϊόν που αγόρασαν και το κατάστημα από όπου το πήραν.

cambridge-audio-contest-1.jpg

Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε όλες τις έγκυρες συμμετοχές και το δώρο τους περιλαμβάνει ταξιδιωτικό πακέτο για δύο. Το πακέτο περιλαμβάνει, τα αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση, από και προς το Αεροδρόμιο του Λονδίνου και διαμονή σε ξενοδοχείο στο κέντρο για 3 βράδια.

Επιπλέον, η Cambridge Audio φυλάει μία ακόμη έκπληξη στον νικητή, αφού τον περιμένει ένα εκπληκτικό tour από την αγγλική ομάδα της εταιρείας, στα κεντρικά της Cambridge Audio, σε ένα από τα πιο κεντρικά μέρη της πόλης, δίπλα ακριβώς από την γέφυρα του Λονδίνου!

Ετοιμαστείτε για την απόλυτη Βρετανική εμπειρία παρέα με την Cambridge Audio!

Loading