Η D-Link λανσάρει USB αντάπτορα τεχνολογίας Wi-Fi 6

Η D-Link, παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες δικτύωσης και συνδεσιμότητας, λανσάρει τον πρώτο παγκοσμίως USB αντάπτορα τεχνολογίας Wi-Fi 6. Ο ολοκαίνουργιος Wi-Fi 6 USB αντάπτορας AX1800 (DWA-X1850) είναι μια υψηλής ταχύτητας, εύκολη στην εγκατάσταση φορητή λύση, για την αναβάθμιση επιτραπέζιων και φορητών υπολογιστών και για την ενίσχυση της ασύρματης σύνδεσης και της ασφάλειας στο σπίτι ή το γραφείο. Το «DWA-X1850» αποτελεί ιδανική επιλογή για όλους όσους θέλουν να αναβαθμίσουν το δίκτυό τους στην τελευταία τεχνολογία Wi-Fi 6, να παίζουν χωρίς «λαγκαρίσματα», να κατεβάζουν γρήγορα μεγάλα αρχεία, να συνομιλούν σε βιντεοκλήσεις χωρίς παρεμβολές και να στριμάρουν σε 4K/8K.

Με την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi 6, τo «DWA-X1850» μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με ταχύτητες έως και 1.200 Mbps, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη συνολική βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας και απόδοσης του δικτύου. Πλήρως εξοπλισμένος με τις τεχνολογίες MU-MIMO και OFDMA, τo «DWA-X1850» επιτρέπει στα δίκτυα Wi-Fi 6 να αξιοποιήσουν τις πραγματικές τους δυνατότητες – παρέχοντας πιο γρήγορη και πιο σταθερή σύνδεση ακόμη και όταν πραγματοποιείται ταυτόχρονη ροή δεδομένων από πολλαπλές συσκευές στο σπίτι ή το γραφείο. Επιπρόσθετα, το νέο «DWA-X1850» υποστηρίζει το πιο πρόσφατο πρότυπο ασφαλείας WPA3, εξασφαλίζοντας πιο ασφαλείς συνδέσεις σε ασύρματα δίκτυα.

d-link-ax-wifi-6-1.jpg

Το νέο προϊόν της D-Link είναι τεχνολογίας Dual-Band, επιτρέποντας την ασύρματη σύνδεση στις συχνότητες 2.4 GHz ή 5 GHz. Το χαρακτηριστικό αυτό δίνει στο USB αντάπτορα έξτρα προσαρμοστικότητα και βελτιωμένη συνδεσιμότητα, αφού η συχνότητα 5GHz διαθέτει τις λιγότερες παρεμβολές και παρέχει μια πιο γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση.

Με τη λεπτή και συμπαγή κατασκευή του, το «DWA-X1850» είναι η απόλυτα φορητή και εύκολη στην χρήση επιλογή. Μόλις συνδεθεί σε USB θύρα, ξεκινά η εγκατάσταση του που διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα, χάρη στο προ-εγκατεστημένο λογισμικό. Ο Wi-Fi 6 αντάπτορας της D-Link υποστηρίζει USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), επιτρέποντας υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες της τεχνολογίας Wi-Fi 6.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading