Η εξοικονόμηση στις αγορές σου έγινε πιο εύκολη και σύγχρονη από ποτέ!

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία καθορίζει την καθημερινότητά μας περισσότερο από ποτέ, τα πάντα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα και πιο γρήγορα μέσα από το smartphone. Ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές παγκοσμίως βασίζονται στις φορητές συσκευές τους για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, λόγω της ευκολίας και της αμεσότητας που τους προσφέρουν.

lidl-plus-1.jpg

Σε αυτό το πλαίσιο η Lidl Ελλάς λάνσαρε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus, μέσω του οποίου οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να βρουν πολύ ελκυστικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων. Το Lidl Plus υποστηρίζεται για αγορές και στα 225 καταστήματα του δικτύου της εταιρείας στη χώρα μας.

lidl-plus-2.jpg

Η πρόσβαση στο πρόγραμμα Lidl Plus γίνεται αποκλειστικά από τις ομώνυμες εφαρμογές για συσκευές Android και iOS, οι οποίες είναι διαθέσιμες δωρεάν μέσα από τα καταστήματα εφαρμογών Google Play και App Store αντίστοιχα. Το περιβάλλον χρήσης είναι σύγχρονο και χαρακτηρίζεται από καινοτομίες που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται με ουσιαστικό τρόπο οι ανάγκες και οι επιθυμίες του καταναλωτή.

lidl-plus-3.jpg

Το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus είναι ενεργό σε ορισμένες από τις χώρες όπου δραστηριοποιείται η Lidl και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία φέρνοντας ακόμα πιο κοντά τους καταναλωτές με την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Μέσα από τη χρήση δημιουργείται μια αμφίδρομη σχέση μεταξύ του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά με την εταιρεία, με αποτέλεσμα σταδιακά να εμφανίζονται προσωποποιημένες προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα για μια ανεπανάληπτη αγοραστική εμπειρία και η εξοικονόμηση αποκτά έναν σαφέστατα πιο ουσιαστικό χαρακτήρα.

lidl-plus-4.jpg

Τι διαφορετικό προσφέρει σε σχέση με άλλα προγράμματα πιστότητας πελατών ανταγωνιστών;

Ο χρήστης - καταναλωτής της εφαρμογής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή τις συναλλαγές και το ποσό που εξοικονομεί από κάθε αγορά μέσα από το Lidl Plus, έχει άμεση πρόσβαση στα ψηφιακά φυλλάδια της Lidl και μπορεί ακόμη και να κερδίσει μοναδικά οφέλη μέσω της διασκεδαστικής λειτουργίας “Ξύνεις - Κερδίζεις”. Η εφαρμογή ανανεώνεται διαρκώς με νέες λειτουργίες, περιεχόμενο και χαρακτηριστικά για να προσφέρει μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης. Το καλύτερο; Δεν χρειάζεσαι κάποια πλαστική κάρτα για να επωφεληθείς του προγράμματος, απλά χρησιμοποιείς τη συσκευή που έχεις μονίμως στα χέρια σου: το smartphone.

lidl-plus-5.jpg

Στο κοντινό μέλλον αναμένεται ότι θα δούμε τις προσωποποιημένες προσφορές με βάση τις ανάγκες - επιθυμίες του εκάστοτε καταναλωτή, διαγωνισμούς, εκπτώσεις και ειδικές προωθητικές ενέργειες.

lidl-plus-6-new.jpg


Γιατί αξίζει κανείς να εγγραφεί στο Lidl Plus;

Οι περισσότερες αγορές έχουν στραφεί στο μοντέλο της προσωπικής εξυπηρέτησης του σύγχρονου καταναλωτή, στοχεύοντας σε μεμονωμένες επιθυμίες και ανάγκες. Μέσω του Lidl Plus θα εξυπηρετούνται οι δύο αυτές βασικές έννοιες χωρίς να υφίσταται σύστημα πόντων επιβράβευσης ή η χρήση πλαστικής κάρτας, γεγονός που θα διευκολύνει σημαντικά τον χρήστη για να επωφελείται άμεσα χωρίς κόπο.


Προγράμματα πιστότητας υπάρχουν πολλά – Lidl Plus μόνο ένα.

Η Lidl Ελλάς επιλέγει τον δρόμο της εξωστρέφειας και της επιβράβευσης των καταναλωτών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην εταιρεία, προσφέροντας έναν τρόπο άμεσης και προσωποποιημένης εξοικονόμησης χωρίς αστερίσκους. Το Lidl Plus δεν είναι απλά ακόμα μία εφαρμογή, αλλά ένα πολύτιμο εργαλείο που προσθέτει μεγαλύτερη αξία στην αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή και του προτείνει λύσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

lidl-plus-8-new.jpg


Πώς μπορεί κανείς να αποκτήσει το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus;

Η εφαρμογή του προγράμματος πιστότητας Lidl Plus είναι διαθέσιμη δωρεάν στα App Store και Google Play. Μπορείτε να την εγκαταστήσετε στο smartphone σας, να κάνετε εγγραφή και να απολαύσετε άμεσα το περιεχόμενο της.

Lidl Plus - [Google Play Link]

Lidl Plus - [App Store Link]

lidl-plus-9.jpg

Η Lidl Ελλάς προσπαθεί καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο, λειτουργώντας υπεύθυνα σε κάθε τομέα της επιχείρησης και εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές βιωσιμότητας. Προς αυτή την κατεύθυνση περιορίζει τη χρήση πλαστικού σε κάθε της δραστηριότητα και υπηρεσία.

Loading