Η Google προσφέρει δωρεάν VPN σε όλους τους συνδρομητές Google One, αλλά όχι στην Ελλάδα

Η Google συνεχίζει να δελεάζει τους χρήστες να γίνουν συνδρομητές σε κάποιο από τα προγράμματα Google One προσθέτοντας τακτικά νέα προνόμια. Πρόσφατα είδαμε το σπουδαίο εργαλείο Magic Eraser, ενώ τώρα ανακοίνωσε πως φέρνει δωρεάν υπηρεσία VPN σε όλα τα πακέτα συνδρομής για τους χρήστες σε 22 χώρες, καθώς και αναφορές για το dark web για τους χρήστες που βρίσκονται στις ΗΠΑ.

Η υπηρεσία VPN της Google ήταν διαθέσιμη μέχρι πρότινος μόνο για τα πακέτα συνδρομής που επέλεγαν από 2TB / μήνα και πάνω, αλλά τώρα προσφέρεται η πρόσβαση ακόμα και σε όσους έχουν συνδρομή Basic που κοστίζει μόλις €1.99/μήνα. Μάλιστα οι χρήστες θα μπορούν να μοιραστούν το VPN τους με ακόμη 5 λογαριασμούς και η πρόσβαση θα δίνεται σε όλες τις συσκευές τους (Android, iOS, Windows, Mac).

google-one-vpn-1.jpg

Δυστυχώς η Ελλάδα και η Κύπρος δεν συμπεριλαμβάνονται στις χώρες όπου γίνεται επέκταση, αλλά ευελπιστούμε πως θα προστεθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Για την ώρα, η δωρεάν υπηρεσία VPN για τους συνδρομητές Google One καλύπτει όσους βρίσκονται σε Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ισπανία, Ελβετία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Αυστραλία, Ιαπωνία, Μεξικό, Νότια Κορέα, Ταΐβάν και ΗΠΑ.

Σχετικά με τις αναφορές για το dark web, η Google θα πραγματοποιεί ελέγχους μήπως εντοπίσει κάπου το όνομα, τη διεύθυνση, το email, τον αριθμό τηλεφώνο και τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης (Social Security Number) για τους χρήστες που βρίσκονται στις ΗΠΑ. Σε περίπτωση που βρει κάτι, θα στέλνει αναφορά στον χρήστη ότι τα στοιχεία του πωλούνται στο dark web και θα παρέχει tips για να τον βοηθήσει να προστατευθεί.

[Google]

Loading