HP

Η HP εξαγοράζει τη HyperX έναντι $425 εκατ.

Σε μια σημαντική εξαγορά προχωρά η HP, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πριν από λίγο πως συμφώνησε με τη γνωστή κατασκευάστρια περιφερειακών gaming HyperX για την εξαγορά της με ένα ποσό που αγγίζει τα $425 εκατομμύρια.

Η HyperX ανήκε στη Kingston Technology Company, με την τελευταία να διατηρεί στην κατοχή της τις μνήμες DRAM, flash και τους SSDs. Όλο το πορτφόλιο της HyperX θα περάσει στην HP, η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει να πουλά τα προϊόντα με το brand της HyperX ή αν θα επιλέξει να ενισχύσει με περισσότερες κατηγορίες προϊόντων τη σειρά OMEN που απευθύνεται σε gamers.

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, ωστόσο, αναμένεται η έγκριση από τις αρμόδιες αρχές ανταγωνισμού προκειμένου να οριστικοποιηθεί το deal. Πιθανότατα αυτό θα συμβεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο του 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[HP]

Loading