LG

Η LG αποκαλύπτει το design του νέου smartphone που ετοιμάζει

Ο νέος μινιμαλιστικός σχεδιασμός της LG για το επερχόμενο smartphone της, αποτελεί μνεία στα στοιχεία της φύσης με μια προσέγγιση που διαφέρει από την τάση της βιομηχανίας. Μεταξύ άλλων καινοτόμων σημείων στον σχεδιασμό είναι η κάμερα "Raindrop" και οι συμμετρικές καμπύλες στις δύο όψεις του τηλεφώνου.

Σε αντίθεση με την τάση της τετραγωνισμένης κάμερας που εμφανίζεται σε πολλά από τα σημερινά smartphone τελευταίας τεχνολογίας, ο σχεδιασμός της πάνω αριστερής γωνίας της πίσω πλευράς του τηλεφώνου της LG φιλοξενεί τρεις οπίσθιες κάμερες και LED φλάς, δίνοντας την αίσθηση μίας σταγόνας βροχής. Η κύρια κάμερα είναι σχεδιασμένη να βρίσκεται ελαφρώς πάνω από το τελείωμα της συσκευής ενώ οι άλλοι δύο φακοί βρίσκονται κάτω από τη λεία γυάλινη επιφάνειά της. Ο εντυπωσιακός και ευδιάκριτος σχεδιασμός, προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της χρήσης λιγότερου χώρου στο πίσω μέρος του τηλεφώνου για μια πιο ‘καθαρή’ και κομψή συνολική εμφάνιση.

lg-new-design-2-0.jpg

Ένα ακόμα νέο στοιχείο σχεδιασμού που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην επερχόμενη συσκευή, είναι το 3D Arc Design, όπου το πλαίσιο της οθόνης και του πίσω μέρους θα είναι συμμετρικά καμπυλωτά, δημιουργώντας μια πολύ πιο φυσική αίσθηση στο κράτημα, σε σχέση με τα προηγούμενα τηλέφωνα της LG. Ο επιδέξιος αυτός σχεδιασμός, έχει ως αποτέλεσμα λιγότερο αιχμηρές άκρες και γωνίες, που κάνουν το τηλέφωνο όχι μόνο πιο ευχάριστο οπτικά αλλά και πιο ευχάριστο στην αφή.

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος Cha Yong-deok, επικεφαλής του Mobile Communications Design Lab της LG,

Το επερχόμενο smartphone μας, θα αξιοποιήσει την πλούσια ιστορία των κλασσικών σχεδίων της LG τα οποία ξεχώριζαν πάντα, από την πρώτη επαφή. Αυτή η συσκευή είναι μια πρώτη εικόνα από το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που θα φέρουμε σε κάθε smartphone της LG από τώρα και στο εξής.

Loading