Η νέα χρονιά έρχεται με φρεσκάρισμα στον παλιό υπολογιστή σου

Για μια ακόμη χρονιά το κατάστημα Keysfan υποδέχεται το νέο έτος με σπουδαίες προσφορές σε γνήσιες άδειες χρήσης λογισμικού της Microsoft (και όχι μόνο), δίνοντας έτσι σε όλους τους χρήστες να δώσουν νέα ζωή στον παλιό υπολογιστή τους χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

Οι περισσότεροι, βέβαια, μπορεί να χρησιμοποιείτε ήδη το Windows 10 ή το Windows 11 στον υπολογιστή σας, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για την τελευταία έκδοση του Microsoft Office που ομολογουμένως ενδιαφέρει πολύ κόσμο και κοστίζει αρκετά αν την αγοράσεις απευθείας από τη Microsoft.

Σε αυτές τις πρώτες προσφορές για το νέο έτος, θα βρείτε γνήσια άδεια χρήσης για το Windows Office 2021 Pro με μόλις €25.25 και φυσικά θα λαμβάνετε κανονικά τις ενημερώσεις από τη Microsoft εφ’ όρου ζωής. Αν έχετε φίλους που ενδιαφέρονται και αυτοί για τη σουίτα, τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από το πακέτο των 5 αδειών χρήσης που κατεβάζει το κόστος ανά άδεια σε μόλις €13.65!

keysfan-new-year.jpg

Χωρίς να χρειάζεσαι κάποιο εκπτωτικό κουπόνι, θα βρεις στο Keysfan τα παρακάτω προϊόντα στις αναγραφόμενες τιμές:

Με το κουπόνι SKF62 λαμβάνετε έκπτωση 62% στα παρακάτω (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού):

Με το κουπόνι SKF50 λαμβάνετε έκπτωση 50% στα παρακάτω (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του κουπονιού):

Χρήσιμο Λογισμικό

  Διαδικασία Πληρωμής

  Αφότου προσθέσετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει στο καλάθι σας, επιβεβαιώστε ότι η τιμή που βλέπετε είναι η σωστή και στη συνέχεια πατήστε στην επιλογή “Proceed to Checkout”.

  keysfan-process-1.jpg

  Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο κατάστημα ή να συμπληρώσετε απλά το email σας όπου θα αποσταλεί το κλειδί και έπειτα διαλέξτε την μέθοδο πληρωμής (συστήνουμε πάντοτε το PayPal).

  keysfan-process-2.jpg

  Γιατί να επιλέξεις το Keysfan

  Εξοικονόμηση χρημάτων: Μπορείς να αγοράσεις τις τελευταίες εκδόσεις Windows ή Office και να λαμβάνεις όλα τα επίσημα updates και patches από τη Microsoft με πολύ χαμηλό κόστος

  Γνησιότητα προϊόντων: Το λογισμικό που επιλέγεις το κατεβάζεις απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft και στη συνέχεια χρησιμοποιείς το κλειδί που αγόρασες από το Keysfan για να το ενεργοποιήσεις. Τα κλειδιά είναι απολύτως γνήσια και νόμιμα, και μάλιστα το Keysfan παρέχει εγγύηση για κάθε άδεια.

  Εξυπηρέτηση πελατών 24/7: Το Keysfan μένει δίπλα στον πελάτη σε ό,τι χρειαστεί ο τελευταίος και με άμεση ανταπόκριση στο support @ keysfan.com

  Αξιοπιστία: Το Keysfan έχει συνολική βαθμολογία 4.8 και 95% στο Trustpilot με περισσότερα από 700 πραγματικά reviews πελατών

  Loading