Η Porsche Design και η AGON by AOC αποκαλύπτουν το νέο κυρτό gaming monitor PD49

Η Porsche Design συνεργάζεται για μια ακόμη φορά με την AGON by AOC, μία από τις κορυφαίες μάρκες gaming οθονών και αξεσουάρ παγκοσμίως, για να παρουσιάσει το νέο κυρτό monitor, Porsche Design | AOC AGON PRO PD49 - έναν συνδυασμό βραβευμένου σχεδιασμού και τεχνολογικής υπεροχής, αλλά και μια δήλωση στυλ και επιδόσεων. Βραβευμένη με το "iF Design Award 2023" και το "Red Dot Award: Product Design 2023", και με την διαθέτοντας panel QD-OLED τελευταίας τεχνολογίας σε μέγεθος 49" (124,46 cm) και αναλογία διαστάσεων 32:9, η οθόνη PD49 παρέχει επίδοση επιπέδου esport για αγώνες υψηλού ανταγωνισμού, με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και χρόνο απόκρισης 0,03 ms GtG.

Θέτοντας νέες βάσεις στην οπτική ευκρίνεια και στο πάχος της οθόνης

Με πάχος περίπου 5 χιλ., η οθόνη PD49 διαθέτει ένα κυρτό, εξαιρετικά λεπτό QD-OLED panel που εκτείνεται σε μια εντυπωσιακή οθόνη 49 ιντσών. Η καμπυλότητα 1800R της καλύπτει το οπτικό πεδίο του χρήστη σε όλο του το εύρος. Με εκπληκτική ανάλυση Double QHD 5120 × 1440 pixels που κόβει την ανάσα, πρόκειται να επαναπροσδιορίσει τις οπτικές εμπειρίες. Με μέγιστη φωτεινότητα 1000 nits και πιστοποίηση με VESA DisplayHDR True Black 400, προβάλλει λαμπερές εικόνες, βαθιά κορεσμένες σε 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα χάρη στο χρωματικό βάθος 10 bit, καλύπτοντας το 99% της χρωματικής γκάμας DCI-P3. Με την εξαιρετική απόδοση HDR, η PD49 γίνεται το "παράθυρο" στους μαγευτικούς κόσμους του gaming για παιχνίδια με πλοκή, ενός παίκτη. Με ρυθμό ανανέωσης "esports-ready" 240 Hz και χρόνο απόδοσης 0,03 ms Gray-to-Gray (GtG), το ghosting αποτελεί πλέον παρελθόν. Χάρη στο Adaptive-Sync για υποστήριξη μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης, κάθε γύρος παιχνιδιού εξελίσσεται αδιάκοπα χωρίς δάκρυα, με εντυπωσιακή ροή.

Ο λειτουργικός σχεδιασμός συναντά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Η προσέγγιση του σχεδιασμού της οθόνης PD49 καθρεπτίζει τις περίτεχνες λεπτομέρειες ενός σπορ αυτοκινήτου της Porsche. Η βάση της PD49 από αλουμίνιο αμμοβολής, η οποία θυμίζει το τιμόνι και τις ακτίνες των τροχών ενός σπορ αυτοκινήτου, προσδίδει στην οθόνη μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας. Το πίσω μέρος της οθόνης είναι εμπνευσμένο από τη μάσκα του ψυγείου της Porsche 911. Από τον μοναδικό σχεδιασμό της οθόνης μέχρι το δυναμικό λογότυπο στην έναρξη, κάθε λεπτομέρεια υπογραμμίζει την κομψότητα. Τα δυναμικά και εξατομικευμένα στοιχεία RGB Light FX κοσμούν τόσο το πίσω όσο και το μπροστινό λογότυπο, εκπέμποντας στυλ με κάθε λάμψη.

Πάντα συνδεδεμένοι

Πέρα από την αισθητική της υπεροχή, η οθόνη PD49 διαθέτει μια σουίτα με δυνατότητες συνδεσιμότητας. Με την υποστήριξη HDMI 2.1 και DP 1.4 διασφαλίζεται ότι οι συσκευές τελευταίας τεχνολογίας θα λειτουργήσουν ορθά. Παρέχεται διανομέας USB (USB hub), ο οποίος αποτελείται από τέσσερεις θύρες USB 3.2 και μια είσοδο RJ-45 και εξασφαλίζει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα. Ξεχωριστό χαρακτηριστικό είναι η θύρα USB-C με μεγάλη ισχύ 90 W Power Delivery, που επιτρέπει στις συσκευές να παραμένουν φορτισμένες όσο ο παίκτης απολαμβάνει τον gaming κόσμο. Ο ενσωματωμένος διακόπτης KVM επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν ταυτόχρονα δύο υπολογιστές, επιμερίζοντας την οθόνη Double QHD για τους λάτρεις του multitasking.

Επαναπροσδιορίζοντας το gaming

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως το Frame Counter (μετρητής καρέ), η δυνατότητα παραμετροποίησης του στόχου (Dial Point) και η βελτιστοποίηση της χαμηλής καθυστέρησης εισόδου, δίνουν στους παίκτες ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους και απογειώνουν συνολικά την εμπειρία του παιχνιδιού. Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία, που αποδίδουν 2×8 W, διασφαλίζουν ότι η εμπειρία ήχου είναι εξίσου καθηλωτική με τα εικονικά στοιχεία. 

Η AGON PRO PD49 της Porsche Design είναι τώρα διαθέσιμη στα καταστήματα Porsche Design και σε επιλεγμένους εμπόρους, καθώς και online στο porsche-design.com και σε επιλεγμένα ηλεκτρονικά καταστήματα στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 2.199,00 €

Loading