Η Samsung ενσωματώνει το SmartThings Hub στις συσκευές της [CES 2022]

Η Samsung αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενσωμάτωση του λογισμικού SmartThings Hub σε επιλεγμένα μοντέλα Samsung smart TVs, Smart Monitors και ψυγεία Family Hub. Η Samsung SmartThings αποτελεί την κορυφαία τεχνολογία που διευκολύνει τη συνδεδεμένη ζωή και διαμορφώνει το μέλλον του Internet of Things (IoT). Στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης CES 2022, η Samsung ανακοίνωσε πως το λογισμικό SmartThings Hub θα προσφέρει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και έλεγχο των συσκευών Samsung. Οι νέοι τρόποι συνδεδεμένης ζωής της Samsung γίνονται διαθέσιμοι για δεκάδες εκατομμύρια σπίτια και οι καταναλωτές μπορούν εύκολα πλέον να μετατρέψουν το σπίτι τους σε ένα έξυπνο σπίτι.

Οι καταναλωτές είναι πιο πρόθυμοι από ποτέ να ενσωματώσουν τις συνδεδεμένες εμπειρίες στα σπίτια τους, συντελώντας στη ραγδαία ανάπτυξη και τη μαζική υιοθέτηση αυτής της τεχνολογίας από τη βιομηχανία. Σύμφωνα με την «Έρευνα για τις Τάσεις στη Συνδεσιμότητα και τα Κινητά» της Deloitte για το έτος 2021, τα νοικοκυριά των ΗΠΑ διαθέτουν κατά μέσο όρο 25 συνδεδεμένες συσκευές με τους χρήστες τους να δίνουν ολοένα και μεγαλύτερη προτεραιότητα στην ευκολία χρήσης, τη διαλειτουργικότητα και την εξοικονόμηση κόστους όταν λαμβάνουν μια απόφαση αγοράς.

Με δισεκατομμύρια συσκευές ήδη συμβατές με το πλούσιο οικοσύστημα συνεργατών του SmartThings και μελλοντική υποστήριξη για το Matter, το καινοτόμο πρότυπο διαλειτουργικότητας για έξυπνα σπίτια, το SmartThings βρίσκεται στο επίκεντρο της δημιουργίας μιας ενιαίας συνδεδεμένης οικιακής εμπειρίας.

Η ενσωμάτωση του SmartThings Hub δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις συσκευές Samsung τους, αξιοποιώντας διάφορα πρωτόκολλα έξυπνης οικιακής επικοινωνίας. Εκτός από το Matter, το ενσωματωμένο λογισμικό θα υποστηρίζει σύνδεση μέσω Wi-Fi ή Ethernet, κάτι που θα επιτρέψει την επικοινωνία μεταξύ ενός ευρύτερου φάσματος έξυπνων συσκευών. Ακόμη, η συνδεσιμότητα με συσκευές Zigbee θα είναι επίσης δυνατή μέσω ενός προαιρετικού αξεσουάρ USB.

Οι δυνατότητες SmartThings Hub θα είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα προϊόντα της Samsung καθ' όλη τη διάρκεια του 2022.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading