Η Sony παρουσιάζει την εφαρμογή Apple TV σε επιλεγμένες smart τηλεοράσεις

Η Sony ανακοίνωσε ότι οι καταναλωτές της μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή Apple TV σε επιλεγμένες smart τηλεοράσεις της εταιρείας, ώστε να απολαμβάνουν το Apple TV+, κανάλια Apple TV, νέες και δημοφιλείς ταινίες, καθώς και εξατομικευμένες και ειδικές προτάσεις. Η εφαρμογή Apple TV είναι διαθέσιμη από σήμερα στην Ευρώπη στη σειρά τηλεοράσεων XH90 της Sony, μέσω ενημέρωσης λογισμικού και θα διατίθεται σύντομα σε περισσότερες από 100 επιπλέον χώρες και περιοχές.

Η εφαρμογή Apple TV συγκεντρώνει όλους τους τρόπους παρακολούθησης εκπομπών και ταινιών σε ένα σημείο. Διαθέτει το Apple TV+, τη νέα συνδρομητική υπηρεσία βίντεο της Apple, προσφέροντας πρωτότυπες εκπομπές, ταινίες και ντοκιμαντέρ από τους πιο δημιουργικούς αφηγητές στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των «The Morning Show», «See», «Defending Jacob», «Ted Lasso», «Greyhound», «The Banker», «Boys State» και το «Beastie Boys Story». Επίσης, στην εφαρμογή Apple TV, οι καταναλωτές μπορούν να εγγραφούν σε κανάλια Apple TV και να παρακολουθούν χωρίς διαφημίσεις και on demand απευθείας στην εφαρμογή Apple TV. Μέσω της λειτουργίας «Family Sharing», έως και έξι μέλη της οικογένειας μπορούν να μοιράζονται συνδρομές σε κανάλια Apple TV, χρησιμοποιώντας το προσωπικό τους Apple ID και κωδικό πρόσβασης.

Οι smart τηλεοράσεις της Sony παρέχουν στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε μια σειρά περιεχομένου και υπηρεσιών. Με την κορυφαία σειρά επεξεργαστών X1 της Sony, το TRILUMINOS Display και τις συναρπαστικές δυνατότητες ήχου, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν περιεχόμενο, όπως ακριβώς το έχει οραματιστεί ο δημιουργός με την εφαρμογή Apple TV. Οι χρήστες smart τηλεοράσεων της Sony μπορούν να περιηγηθούν στην εφαρμογή Apple TV για να αγοράσουν ή να νοικιάσουν περισσότερες από 100.000 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένων τίτλων που διατίθενται σε 4K HDR και με Dolby Atmos, καθώς και να απολαύσουν εξατομικευμένες και ειδικές προτάσεις, έχοντας πρόσβαση στη βιβλιοθήκη ταινιών και στις αγορές τους τηλεοπτικών εκπομπών από την Apple. Επιλεγμένες τηλεοράσεις της Sony υποστηρίζουν επίσης AirPlay 2 και HomeKit. Με το AirPlay 2, οι καταναλωτές μπορούν χωρίς κόπο να αναπαράγουν βίντεο και άλλο περιεχόμενο από το iPhone, το iPad ή το Mac τους απευθείας στην smart τηλεόρασή τους. Το HomeKit επιτρέπει στους καταναλωτές να ελέγχουν εύκολα και με ασφάλεια τις smart τηλεοράσεις της Sony, είτε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Home είτε από το Siri στις συσκευές Apple.

Οι καταναλωτές μπορούν να εγγραφούν στο Apple TV+ της εφαρμογής Apple TV στις smart τηλεοράσεις της Sony, σε iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac και άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένης και του tv.apple.com.Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι καταναλωτές που αγοράζουν ένα νέο iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch ή Mac μπορούν να απολαύσουν ένα έτος Apple TV+ δωρεάν.

Η εφαρμογή Apple TV θα διατίθεται σε επιλεγμένα μοντέλα τηλεοράσεων της Sony του 2018 και στα περισσότερα μοντέλα τόσο του 2019 όσο και του 2020, έως το τέλος του έτους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading