Η TCL λανσάρει το πρώτο 5G RedCap Dongle στο MWC 2024

H TCL, πρωτοπόρος στην τεχνολογία οθονών σε smartphone, tablet και συνδεδεμένες συσκευές πλούσιες σε χαρακτηριστικά, που παρουσίασε στο MWC 2024, το TCL LINKKEY IK511, ένα από τα πρώτα dongle USB 3GPP R17 5G RedCap USB στον κόσμο με το Snapdragon X35 5G Modem-RF System της Qualcomm Technologies, Inc. Το προϊόν σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην εμπορευματοποίηση του 5G RedCap για χρήση M2M (Machine to Machine) και καταναλωτών, προωθώντας τη δέσμευση της TCL να καταστήσει το 5G προσβάσιμο για όλους, για τα πάντα, παντού.

Το 5G RedCap είναι μια νέα τεχνολογία που ορίζεται στο 3GPP R17. Μειώνει το κόστος και την κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με το 5G eMBB, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να απολαύσουν γρήγορα την ευκολία που προσφέρει το 5G με λιγότερη επένδυση. Αυτό μπορεί να απελευθερώσει το δυναμικό συνδεσιμότητας 5G για ευρύτερα σενάρια εφαρμογών. Το 5G RedCap θα είναι η σημαντική δυναμική για τις επερχόμενες αναπτύξεις 5G. 

Με το TCL LINKKEY IK511, η TCL στοχεύει στην επιτάχυνση της ανάπτυξης εφαρμογών 5G προωθώντας την υιοθέτηση του 5G RedCap. Το TCL LINKKEY IK511 είναι ένα τέλειο προϊόν για τον τομέα M2M, επιταχύνοντας την ταχεία ανάπτυξη της ψηφιοποίησης του κλάδου. 

"Η Qualcomm επιτρέπει έναν κόσμο όπου όλοι και όλα μπορούν να συνδεθούν έξυπνα. Το Snapdragon X35 5G Modem-RF System, ένα από τα πρώτα εμπορικά διαθέσιμα μόντεμ 5G RedCap, προωθεί μια ενοποιημένη πλατφόρμα 5G για ευρυζωνικές συσκευές IoT και entry-tier για να βοηθήσει στην επέκταση του οικοσυστήματος 5G σε νέες συσκευές, form factors και εμπειρίες. Το TCL LINKKEY IK511 είναι μια προηγμένη εφαρμογή του RedCap που καθιστά εύκολη και γρήγορη τη συνδεσιμότητα 5G σε νέες συσκευές M2M και περιπτώσεις χρήσης», δήλωσε ο Gautam Sheoran, Αντιπρόεδρος, Product Management, Qualcomm Technologies, Inc. 

"Η TCL ηγείται στον παγκόσμιο τομέα MBB εδώ και πολλά χρόνια, είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη κορυφαίων και πρακτικών προϊόντων για να βοηθήσουμε τους χρήστες σε όλο τον κόσμο να ‘συνδέσουν τους μη συνδεδεμένους, να δημιουργήσουν απρόσκοπτη σύνδεση’. Το TCL LINKKEY IK511 είναι από την πρώτη γενιά συσκευών 5G RedCap που βασίζονται στην πρωτοποριακή πλατφόρμα Snapdragon X35, η οποία μπορεί να προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για νέο δίκτυο 5G. Μαζί με την Qualcomm Technologies, η TCL θα φέρει το 5G σε περισσότερους πελάτες και θα βοηθήσει να σηματοδοτήσει ένα νέο κεφάλαιο στο μέλλον της συνδεσιμότητας και των διασυνδεδεμένων συσκευών, για την επιτάχυνση της παγκόσμιας συνδεσιμότητα", δήλωσε ο Jesse Wu, General Manager of Smart Connected Device στην TCL Communication. 

Ως παγκόσμια top three brand στο mobile broadband, η TCL παραμένει αφοσιωμένη να παρέχει στους χρήστες παγκοσμίως ασφαλών, υψηλής ταχύτητας, αξιόπιστων και απρόσκοπτων υπηρεσιών mobile broadband σύνδεσης σε διάφορες συνθήκες. Συνεργαζόμαστε στενά με παρόχους και συνεργάτες για να προσφέρουμε ολοκληρωμένη λύση FWA & MBB για σπίτια, επιχειρήσεις, κινητές συσκευές και εφαρμογές M2M από 4G έως 5G. 

Loading