Η Twitter εξαγοράζει την υπηρεσία Scroll

H Twitter προχωρά με την εξαγορά της Scroll, μίας τεχνολογικής υπηρεσίας ειδήσεων με συνδρομή $5/μήνα. Η δημοφιλής πλατφόρμα επιχειρεί να δημιουργήσει ένα νέο είδος προγράμματος συνδρομής που θα περιλαμβάνει το Scroll, το Revue και άλλες υπηρεσίες της εταιρείας. Μάλιστα, ο CEO της Scroll, Tony Haile, ανέφερε ότι πούλησε την εταιρεία στο Twitter, καθώς οι φιλοδοξίες του μέσου ξεπερνούν τον ανθρώπινο νου.

Οι χρήστες της Scroll μπορούν να εγγραφούν και να διαβάζουν ειδήσεις από εκδότες, χωρίς να προβάλλονται διαφημίσεις. Μάλιστα, η εταιρεία δήλωσε ότι οι συνεργαζόμενοι με τη Scroll εκδότες επωφελούνται πολύ περισσότερο απ΄ ότι αν είχαν διαφημίσεις.

Η Twitter με την απόκτηση της Scroll θα επιχειρήσει να δημιουργήσει μια δυνατότητα συνδρομής, που θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε premium λειτουργίες από ειδησεογραφικά πρακτορεία ή σε ένα ενημερωτικό δελτίο του Revue.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της εταιρείας: 

Η Scroll έχει αποδείξει ότι υπάρχει ένας τρόπος που προσφέρει στους πελάτες μια καλύτερη εμπειρία και στους δημοσιογράφους ένα καλύτερο μέλλον. Με την ομάδα του Τwitter μπορούμε να επιταχύνουμε το όραμά μας να χτίσουμε ένα καλύτερο Ίντερνετ

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading