Νέες λειτουργίες Ignore και Block στο Google+ [Video]

Είναι προφανές ότι ένα social network πρέπει αν μη τι άλλο να παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα να αγνοούν (Ignore) ή να μπλοκάρουν (Block) άλλους χρήστες. Εξάλλου, κανείς δε θέλει να αλληλεπιδρά με όλους.

Σύντομα το Google+ θα παρέχει τις δύο αυτές επιλογές στους χρήστες του (να σημειώσουμε ότι και τώρα υπάρχει λειτουργία Block, η οποία, όμως, σκοπεύει να αναβαθμιστεί). Ας τις δούμε αναλυτικά παρακάτω:

Ignore

Μπορείς να κάνεις Ignore με τρεις διαφορετικούς τρόπους: μέσω του Notification Stream, μέσω των Εισερχομένων σου ή εναλλακτικά από τη σελίδα των Κύκλων σου. Σε κάθε περίπτωση επιλέγεις ignore δίπλα στο όνομα του χρήστη.

Κάνοντας σε κάποιον Ignore:

  • δεν εμφανίζονται πλέον τα posts του
  • δε δέχεσαι ειδοποιήσεις για τη δραστηριότητα του
  • δεν εμφανίζεται στους κύκλους σου

Αν πάλι το μετάνιωσες και θέλεις να κάνεις UN-ignore σε κάποιον, μπορείς να τον βρεις εύκολα στη λίστα των 'ignored people' που βρίσκεται στο More Actions στη σελίδα των Κύκλων σου και να επιλέξεις un-ignore.

Block

Σε περίπτωση που το Ignore δεν είναι αρκετό, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να κάνεις σε κάποιον block. Προκειμένου να μπλοκάρεις κάποιον, μπορείς να το κάνεις είτε με μια επίσκεψη στο προφίλ του ή εναλλακτικά από το Notifications Widget.

Κάνοντας σε κάποιον Block:

  • εξαφανίζεται από τους κύκλους σου
  • δεν εμφανίζονται τα posts του
  • δε μπορεί να δει τίποτα από όσα μοιράζεσαι με τους Κύκλους σου
  • δεν μπορεί να σχολιάσει τα posts σου

Για να ξεμπλοκάρεις κάποιον, μπορείς να ακολουθήσεις τη διαδρομή Circles-> More Actions-> View Blocked και να επιλέξεις unblock δίπλα στο όνομά του.

Ως συνήθως οι αλλαγές θα εμφανιστούν σταδιακά στα προφίλ των χρηστών του Google+.


Google+ Update- New "Ignore" Option, and "Block"... by TechGear

[πηγή slashgear]

 

 

Loading