I'm Circle, η συσκευή που μεταμορφώνεται σε smartphone, tablet και PC ανάλογα με τις ανάγκες σου [Video]

Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το έξυπνο ρολόι I'm Watch επιστρέφει με ένα άκρως εντυπωσιακό, high-tech προϊόν που ακούει στο όνομα I'm Circle. Πρόκειται για ένα modular, ασύρματo σύστημα αποτελούμενο από πολλές συσκευές που σου παρέχει απανταχού πρόσβαση στα δεδομένα σου από smartphone, tablet ή PC ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σου.

O εγκέφαλος του συστήματος βρίσκεται σε ένα μικρό κουτί (μεγέθους σπιρτόκουτου) ονόματι I'm Core, εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή, λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με πολλαπλά περιφερειακά.

Στα εν λόγω περιφερειακά συμπεριλαμβάνονται μια οθόνη  4.27" (I'm Screen) που μετατρέπει το σύστημα σε smartphone διαστάσεων 125 x 55mm, αλλά και μια μεγαλύτερη οθόνη 10.1" (Ι'm View) σε περίπτωση που προτιμάτε τα tablets.

Και αν έχετε ανάγκη για υπολογιστή, το I'm Vision μεταφέρει το Ice Cream Sandwich σε μια touchscreen οθόνη 21", πάχους μόλις 10mm και δυνατότητα φόρτισης όλων των προαναφερθεισών συσκευών μέσω ειδικής βάσης. Μεταξύ άλλων, το I'm Screen μπορεί να λειτουργήσει ως ασύρματο trackpad, ενώ το Ι'm View ως QWERTY πληκτρολόγιο.

Τέλος, το σύστημα φροντίζει και για την οικιακή ψυχαγωγία του χρήστη με το I'm Cinema που συνδέει το I'm Core σε μια HDTV, ενώ ταυτόχρονα το φορτίζει.

Το επαναστατικό σύστημα I'm Circle αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2012, δίχως να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές hardware ή την τιμή του.


i'm Circle

[πηγή reghardware]
Loading