Instagram: Επιτέλους προσθήκη έως 5 links στο bio του χρήστη

Μετά από χρόνια αναμονής, η ομάδα ανάπτυξης του Instagram θα επιτρέψει επιτέλους στους χρήστες να προσθέτουν περισσότερα links στο προφίλ τους, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Mark Zuckerberg μέσα από τον λογαριασμό του. Ο CEO της Meta αποκάλυψε πως μπορούμε πλέον αν προσθέσουμε έως 5 links στο bio και παραδέχεται πως πρόκειται για μία από τις πιο πολυαναμενόμενες προσθήκες των τελευταίων ετών.

Να σημειωθεί, ωστόσο, πως μόνο το πρώτο link θα φαίνεται απευθείας στο bio των χρηστών, καθώς τα υπόλοιπα θα είναι «κρυμμένα» κάτω από το pop-up menu. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να δώσουν custom ονομασίες σε κάθε link (π.χ. Website, Twitter, YouTube, Facebook), ενώ όσοι θέλουν περισσότερα links θα πρέπει να στραφούν σε άλλες λύσεις όπως το Linktree.

Αναμφίβολα είναι μια καλή εξέλιξη για εκατομμύρια χρήστες του Instagram, αλλά και πάλι αποδεικνύεται το πόσο καθυστερεί η εταιρεία να ικανοποιήσει πολύ φυσιολογικά αιτήματα των χρηστών. Μένει να δούμε αν θα εισακουστούν και οι εκκλήσεις των κατόχων iPad για μια native εφαρμογή της υπηρεσίας…

Loading