Instagram: Ετοιμάζει νέες δυνατότητες γονικού ελέγχου

Νωρίτερα φέτος, η ομάδα ανάπτυξης του Instagram είχε ανακοινώσει ότι αναβάλλει τα σχέδια της για την ανάπτυξη του Instagram Kids, μιας πλατφόρμας που προοριζόταν αποκλειστικά για εφήβους. Ωστόσο, μετά την έκταση που έχει πάρει το ζήτημα της επιρροής του Instagram στην ψυχική υγεία των εφήβων, εισάγονται στην πλατφόρμα νέες δυνατότητες γονικού ελέγχου.

Σύμφωνα με τον Adam Mosseri, τον επικεφαλής του Instagram:

Οι γονείς και οι κηδεμόνες ξέρουν τι είναι καλύτερο για τους εφήβους τους, επομένως σχεδιάζουμε να κυκλοφορήσουμε τα πρώτα μας εργαλεία τον Μάρτιο για να τους βοηθήσουμε να καθοδηγούν και να υποστηρίζουν τους εφήβους στο Instagram. Οι γονείς και οι κηδεμόνες θα μπορούν να βλέπουν πόσο χρόνο περνούν οι έφηβοί τους στο Instagram και να θέτουν χρονικά όρια

Ο Mosseri προσέθεσε επίσης:

Θα δώσουμε επίσης στους εφήβους μια νέα επιλογή να ειδοποιούν τους γονείς τους εάν αναφέρουν κάποιον, παρέχοντας τους την ευκαιρία να το συζητήσουν μαζί τους. Αυτή είναι η πρώτη έκδοση αυτών των εργαλείων. Θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε περισσότερες επιλογές με την πάροδο του χρόνου

Τέλος, θα προστεθούν νέες δυνατότητες που θα φέρουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, όπως σεμινάρια προϊόντων, συμβουλές και πολλά άλλα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Meta]

Loading