Instagram: Πλεόν μπορείς να κάνεις Remix οποιοδήποτε public video

Η ομάδα ανάπτυξης του Instagram επεκτείνει τη λειτουργία Remix και επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν και να «αναμειγνύουν» όλα τα videos της επιλογής τους, να απαντούν με video σε video, όπως και να τα επεξεργάζονται. Πλέον, η λειτουργία δεν διατίθεται μόνο για τα Reels. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το Remix this reel από το μενού για να απαντήσουν σε οποιοδήποτε video.

Επιπλέον, προστίθενται νέα χαρακτηριστικά για τα live videos. Οι χρήστες θα μπορούν να επισημάνουν στο προφίλ τους το επόμενο live τους, δίνοντας την ευκαιρία στους followers τους να θέσουν μία υπενθύμιση.

Η νέα δυνατότητα remix θυμίζει TikTok και η λειτουργία Duet είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία αυτού του αντιπάλου. Η επιλογή να αναμειγνύουν οποιοδήποτε video δίνει στους χρήστες του Instagram μεγαλύτερη ποικιλία από videos σε σχέση με το TikTok.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading