Instagram: Πλέον όλοι μπορούν να προσθέτουν links στα stories τους

Η πλατφόρμα του Instagram καθιστά διαθέσιμη τη λειτουργία ενσωμάτωσης συνδέσμων στα Stories για όλους τους χρήστες. Μέχρι πρότινος, η δυνατότητα προσθήκης ενός συνδέσμου σε story αποτελούσε προνόμιο για τους χρήστες που είχαν 10.000 ακόλουθους ή χρήστες με επαληθευμένους λογαριασμούς. Ωστόσο, αυτό πλέον αλλάζει, καθώς το Instagram ανοίγει τη δυνατότητα για όλους τους χρήστες.

Η εταιρεία δήλωσε:

Από την οργάνωση και την εκπαίδευση γύρω από την ισότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη και την ψυχική ευημερία μέχρι την προβολή νέων προϊόντων στους πελάτες, η κοινή χρήση συνδέσμων είναι χρήσιμη με πολλούς τρόπους — έτσι τώρα δίνουμε πρόσβαση σε όλους.

Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε συνδέσμους στο Instagram Story σας:

1. Δημιουργήστε την ανάρτηση της ιστορίας σας. Τραβήξτε τη φωτογραφία σας ή ανεβάστε περιεχόμενο στο Story σας.

2. Επιλέξτε το εργαλείο αυτοκόλλητων. Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία του Story σας, κάντε κλικ στο εργαλείο αυτοκόλλητων που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία. Θα βρείτε επιλογές για να προσθέσετε μια τοποθεσία, μια αναφορά, μια ερώτηση, ένα GIF και άλλα. Θα δείτε επίσης την επιλογή προσθήκης συνδέσμου.

3. Πατήστε το αυτοκόλλητο «Σύνδεσμος», επιλέξτε τον σύνδεσμο που επιθυμείτε να προσθέσετε και πατήστε «Τέλος», τοποθετώντας το αυτοκόλλητο όπου σας αρέσει περισσότερο.

Η ομάδα ανάπτυξης του Instagram τόνισε ότι θα εργαστεί για να διασφαλίσει ότι οι λογαριασμοί που κοινοποιούν επιβλαβές περιεχόμενο, όπως ρητορική μίσους ή παραπληροφόρηση μέσω του αυτοκόλλητου-συνδέσμου, θα χάσουν την πρόσβαση σε αυτό.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading