iPhone 11 Pro Max vs Samsung Galaxy Note10+: Ποιο έχει μεγαλύτερη αυτονομία;

Η αναπόφευκτη σύγκριση μεταξύ των iPhone 11 Pro Max και Samsung Galaxy Note10+ δεν θα μπορούσε να μην περάσει και στον τομέα της αυτονομίας. Ειδικά από τη στιγμή που η Apple φημίζεται για την εξαιρετική ενεργειακή συμπεριφορά των επεξεργαστών της, είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε πως τα πηγαίνει ο νέος A13 Bionic απέναντι στην τελευταία ναυαρχίδα της Samsung, χάριν στο συγκριτικό τεστ του Phonebuff.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το κανάλι Phonebuff χρησιμοποιεί ένα ρομποτικό χέρι, ένα chatbot και custom κώδικα για να προσομοιώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τη διαχείριση των smartphones σε πραγματικές συνθήκες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η δοκιμή περιλαμβάνει δοκιμές διάρκειας 1 ώρας σε διάφορες λειτουργίες, όπως browsing, κλήσεις, emails κλπ., αλλά και σε 16ωρο strandby mode. Υπενθυμίζουμε ότι το iPhone 11 Pro Max διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh, ενώ το Galaxy Note10+ είναι στα 4300mAh.

iphone11promax-vs-galaxynote10plus-battery-test.jpg

Όπως θα δείτε και στο video, η αρχή γίνεται με τηλεφωνική κλήση διάρκειας 1 ώρας. Η μπαταρία του iPhone 11 Pro Max πέφτει μόλις κατά 1%, ενώ σε αυτήν του Galaxy Note10+ παρατηρείται μείωση 5%. Στους επόμενους γύρους η εξέλιξη είναι παρόμοια για την αποστολή μηνυμάτων, emails, browsing και scrolling στο Instagram. Στο κομμάτι του gaming η κατανάλωση είναι παρόμοια (1% μικρότερη στο iPhone).

Το τελικό αποτέλεσμα με βάση τις δοκιμές του Phonebuff βγάζει νικητή το iPhone 11 Pro Max, καθώς άντεξε για 27 ώρες και 5 λεπτά, ενώ το Galaxy Note10+ ήρθε δεύτερο με 25 ώρες και 3 λεπτά.

Στο δεύτερο video, πάντως, θα δείτε ότι η έκδοση του Galaxy Note10+ με 12GB RAM είναι ταχύτερο από το iPhone 11 Pro Max.

*Η κεντρική εικόνα του άρθρου προέρχεται από την ιστοσελίδα WCCFTech.

[via]

Loading