iPhone 16 Pro: Με Wi-Fi 7, ταχύτερο 5G και νέο αισθητήρα 48MP ultrawide

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την κυκλοφορία της σειράς iPhone 15, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει η φημολογία για την επόμενη γενιά iPhone. Ο γνωστός αναλυτής Jeff Pu αποκαλύπτει ορισμένα χαρακτηριστικά που ενδεχομένως θα δούμε στα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max, τα οποία παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, ο Jeff Pu ισχυρίζεται πως η Apple θα προσθέσει κεραία Wi-Fi 7, το αναβαθμισμένο Qualcomm Snapdragon X75 modem για μεγαλύτερες ταχύτητες download μέσω δικτύων 5G και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, ενώ κάνει λόγο και για αναβαθμισμένο αισθητήρα 48MP με ultrawide φακό στο iPhone 16 Pro που θα ενισχυθεί με τον 12MP tetra-prism φακό του iPhone 15 Pro Max και το 5x οπτικό zoom.

Ο νέος αισθητήρας θα χωρέσει στο iPhone 16 Pro καθώς αναμένεται με μεγαλύτερο μέγεθος, μιας και οι πληροφορίες λένε πως θα κυκλοφορήσει με οθόνη 6.3’’ και το iPhone 16 Pro Max με οθόνη 6.9’’. Σε ό,τι αφορά το iPhone 16, ο Jeff Pu εκτιμά πως θα διαθέτει μια λιγότερο ισχυρή έκδοση του επεξεργαστή A17 Pro των σημερινών Pro μοντέλων της εταιρείας, 8GB μνήμη RAM, κεραία Wi-Fi 6E και την ίδια dual κάμερα με το iPhone 15.

Ακόμα είναι υπερβολικά νωρίς για να θεωρήσουμε κάτι από τα παραπάνω ως δεδομένο, αλλά πάντοτε αυτές οι φήμες μας δίνουν μια εικόνα για τις προθέσεις της Apple και γενικότερα όλων των κατασκευαστών.

[via]

Loading