Μετά την υπερθέρμανση, προβλήματα με το Wi-Fi και το ηχείο των iPhone 15

Η Apple κατάφερε να λύσει το πρόβλημα με την υπερθέρμανση των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max λανσάροντας το iOS 17.0.3, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλα θέματα που ταλαιπωρούν τους χρήστες. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα 9to5Mac, αρκετά iPhone που τρέχουν την έκδοση iOS 17 (ειδικά αυτά της σειράς iPhone 15) παρουσιάζουν προβλήματα με το Wi-Fi, ενώ αυξάνονται και οι αναφορές για προβλήματα με το ηχείο των iPhone 15!

Σχετικά με το Wi-Fi, σε ορισμένες περιπτώσεις δεν ανοίγει το περιεχόμενο μέσω Wi-Fi ή η ταχύτητα σύνδεσης είναι εξαιρετικά χαμηλή. Πολλοί χρήστες σημειώνουν ότι το Wi-Fi ανταποκρίνεται αργά στην αρχή και μετά από μερικά λεπτά «παίρνει μπρος», ενώ κάποιοι βρήκαν λύση κλείνοντας και ανοίγοντας το Wi-Fi από την συσκευή τους.

Υπάρχει, μάλιστα, καταγεγραμμένη αναφορά στα fora της Apple όπου κάτοχος του iPhone 15 Pro Max σημειώνει πως το Wi-Fi αποσυνδέεται κάθε 45 δευτερόλεπτα και ενώ του δείχνει πως είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο του σπιτιού του, όταν μεταβαίνει στην σχετική ενότητα των ρυθμίσεων εκεί βλέπει το μήνυμα πως δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet. Τονίζει, επίσης, ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα με τις υπόλοιπες συσκευές στο δίκτυο του σπιτιού του.

Σε ό,τι αφορά το ηχείο, αρκετοί χρήστες εκφράζουν τα παράπονα τους σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με την παραμόρφωση του ήχου στις υψηλές εντάσεις. Μάλιστα ένας χρήστης του TikTok (MilesAboveTech) αποκάλυψε πως επέστρεψε 2 φορές το iPhone 15 Pro Max στην Apple, η εταιρεία αναγνώρισε το πρόβλημα και του αντικατέστησε και τις δύο φορές την συσκευή, αλλά το θέμα με το ηχείο εξακολουθεί να παραμένει.

Ο MilesAboveTech έψαξε λίγο περισσότερο το ζήτημα και παρατήρησε πως το πρόβλημα με την παραμόρφωση του ήχου εμφανίζεται κυρίως στο επάνω ηχείο όταν η ένταση ξεπεράσει το 80%. Αφού δεν είδε να διορθώνεται με την αντικατάσταση της συσκευής του, ο χρήστης δοκίμασε και διάφορα άλλα μοντέλα της σειράς iPhone 15 στο κατάστημα όπου και πάλι βίωσε το ίδιο πρόβλημα με τον ήχο.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιμετωπίσει η Apple και αυτά τα θέματα. Πιθανότατα το Wi-Fi μπορεί να επιδιορθωθεί με μια αναβάθμιση του iOS, αλλά το ηχείο ίσως είναι θέμα κατασκευής και ενδεχομένως θα μπορέσει να λυθεί μόνο στις επόμενες παρτίδες iPhone.

[via]

Loading