iPhone 5, τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά και παρουσίαση Αύγουστο/Σεπτέμβριο!

Για αρκετό καιρό περιμέναμε ότι θα δούμε το iPhone 5 στην WWDC 2011, αλλά τελικά η παρουσίαση του πήρε αναβολή μέχρι το τέλος Αυγούστου / αρχές Σεπτεμβρίου, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες φήμες.

iPhone 5 Mockup

Όλη αυτή η αναμονή έχει πλημμυριστεί από διάφορες υποθέσεις, διαρροές (;) και διαμάχες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του πολυαναμενόμενου smartphone, καθώς υπάρχουν δύο στρατόπεδα: αυτοί που πιστεύουν ότι το iPhone 5 θα είναι ένα ελαφρώς βελτιωμένο iPhone 4 (4S ίσως), και αυτοί που θεωρούν ότι θα είναι μια ολοκαίνουργια συσκευή.

Όπως και να ΄χει, οι τελευταίες φήμες θέλουν την Apple να έχει δημιουργήσει ένα λεπτότερο iPhone 5 με στρογγυλεμένες άκρες και εκτεταμένη οθόνη, επεξεργαστή A5 (όμοιο με του iPad 2), κάμερα 8MP (αντί για 5MP) με dual LED flash και δυνατότητα εγγραφής Full HD video 1080p, NFC chip, μπαταρία που φορτίζει ασύρματα και φυσικά λειτουργικό σύστημα iOS 5.

Δε γνωρίζουμε πόσα από τα παραπάνω θα βρίσκονται πράγματι στα σωθικά του iPhone 5, αλλά αξίζει να αναφέρουμε ότι η Google θα φέρει την υπηρεσία Google Wallet και στο iPhone, εάν τελικά τοποθετηθεί NFC chip!

[Digitimes, Electronista, Bloomberg]

 

Loading