iPhone με εγκατεστημένο το Fortnite σε εξωφρενικές τιμές στο eBay

Έχουμε δει και στο παρελθόν παρόμοιες καταστάσεις, αρκεί να θυμηθεί κανείς την εποχή του Flappy Bird, επομένως, δεν μας προκαλεί τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι κάποιοι θα έβρισκαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τη διαμάχη μεταξύ της Epic Games και της Apple.

Πλέον οι περισσότεροι θα γνωρίζετε ότι η Apple έχει αφαιρέσει το Fortnite από το App Store επειδή η Epic Games ενσωμάτωσε ένα νέο σύστημα πληρωμών που παρακάμπτει αυτό του καταστήματος της Apple, με αποτέλεσμα να μην αποδίδεται η προμήθεια 30% στην τελευταία. Ακολούθησαν εκατέρωθεν ανακοινώσεις, αγωγές και πλέον η Epic Games κινδυνεύει με καθολική απόσυρση από τις πλατφόρμες της Apple, συμπεριλαμβανομένης της Unreal Engine.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να παίξεις Fortnite σε iPhone αν δεν το είχες ήδη εγκατεστημένο στη συσκευή σου και γι’ αυτό αρκετοί τύποι έχουν αρχίσει να πωλούν τα iPhone τους με περασμένο το Fortnite στο eBay σε εξωφρενικές τιμές που ξεκινούν από τα $4000 και φτάνουν μέχρι και τα $10000.

Μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση (είτε στα δικαστήρια, είτε με κάποιο συμβιβασμό), δεν αποκλείεται να προκύψουν ακόμη περισσότερες τέτοιες αγγελίες.

[via]

Loading