Σύμφωνα με τη Βρετανική αλυσίδα καταστημάτων John Lewis, η Apple ετοιμάζει iPod Touch με κάμερα 5MP, εμπρόσθια κάμερα για πραγματοποίηση video κλήσεων WiFi FaceTime, επιταχυντόμετρο και γυροσκόπιο! Οι προβλέψεις αυτές προέρχονται από τους προμηθευτές της αλυσίδας, ενώ ισχυρίζονται ότι η καθιερωμένη ανανέωση του PMP της Apple θα γίνει το Σεπτέμβριο και θα απευθύνεται στο νεαρό κοινό.

Η κάμερα 5MP θα υποστηρίζει HD video, πιθανόν το ίδιο 720p HD με το iPhone 4, και θα διαθέτει LED flash για φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό. Ακόμη, θα υπάρχει η δυνατότητα για απευθείας upload στο YouTube, καθώς επίσης αναμένεται να χρησιμοποιηθεί νέος επεξεργαστής για να μπορεί να τρέχει η εφαρμογή iMovie.

Τέλος, θα βελτιωθεί σημαντικά το gaming με τη χρήση των νέων αισθητήρων και φυσικά προωθείται η νέα λειτουργία της Apple για πραγματοποίηση video κλήσεων με το FaceTime. Βέβαια, τίποτε από τα παραπάνω δεν είναι επίσημο, αλλά σίγουρα οι προβλέψεις της αλυσίδας John Lewis δεν απέχουν και πολύ από αυτά που περιμένουμε από την Apple.

Advertisements