up_icon
Gadgets Peripherals

Jabra Elite 65t και Jabra Elite Active 65t: Τα βραβευμένα wireless ακουστικά είναι εδώ

02 Απριλίου 2019 Yannis Elpidis

Jabra Elite 65t και Jabra Elite Active 65t: Τα βραβευμένα wireless ακουστικά είναι εδώ

Οι έρευνες της Jabra τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει ότι οι καθημερινοί χρήστες ακουστικών εστιάζουν τις ανάγκες τους αρχικά στην ποιότητα των κλήσεων (58%), έπειτα στην ακρόαση μουσικής (53%) και τέλος στον έλεγχο του τηλεφώνου τους με φωνητικές εντολές (35%).

Η Τρίτη Γενιά wireless ακουστικών της Jabra σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες του κοινού και σκοπό να παρέχει πέρα από εξαιρετική ποιότητα ακρόασης μουσικής, μια μοναδική εμπειρία φωνητικής επικοινωνίας είτε πρόκειται για τηλεφωνικές κλήσεις, είτε για χρήση των βοηθητικών εφαρμογών Alexa, Siri και Google Now.

Με τα true wireless Jabra Elite 65t και Jabra Elite Active 65t, δεν υπάρχουν συμβιβασμοί! Δεν αναγκάζεται πια ο χρήστης να επιλέξει ανάμεσα σε ποιοτικά ακουστικά για να ακούει μουσική και σε ακουστικά για την πραγματοποίηση κλήσεων αφού η Jabra προσφέρει και τις δύο λειτουργίες σε ένα φανταστικό πακέτο που κέρδισε το βραβείο “CES Innovation Award 2018” στην Παγκόσμια Έκθεση Καινοτομίας που έγινε πέρυσι στο Las Vegas!

Με το λανσάρισμα των Jabra Elite 65t και Jabra Elite Active 65t, η εταιρεία επαναπροσδιόρισε την έννοια των πραγματικά ασύρματων ακουστικών ενσωματώνοντας όλη την τεχνογνωσία της, σχετικά με τη χρηστικότητα, την άνεση και τον σχεδιασμό. Τα νέα ακουστικά έχουν σαφή προσανατολισμό στην ποιότητα του παραγόμενου και μεταφερόμενου ήχου περνώντας έτσι τον χρήστη σε άλλο επίπεδο φωνητικής και μουσικής εμπειρίας και όλα αυτά χωρίς κανένα καλώδιο!

Βασισμένα στο best seller Jabra Elite Sport, τα νέα ακουστικά Jabra Elite 65t και Jabra Elite Active 65t αποτελούν τα πλέον τεχνολογικά εξελιγμένα earbuds, φτιαγμένα για ακόμα καλύτερες επιδόσεις από τον προκάτοχό τους, με νέο design και νέα χρώματα.

Η Jabra φρόντισε να κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις των Elite 65t, μία για καθημερινή χρήση και μία για όσους ψάχνουν το κάτι παραπάνω στην προπόνησή τους και την ονόμασε «Active».

Με την προσθήκη των δύο εκδόσεων των Elite 65t, η οικογένεια των πραγματικά ασύρματων ακουστικών της Jabra μεγαλώνει και διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Jabra Elite 65t – Κατάλληλο για όσους αναζητούν ανώτερη ποιότητα ήχου και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα από ένα σετ πραγματικά ασύρματων ακουστικών καθημερινής χρήσης που μπορούν να υποστηρίξουν επικοινωνία έως και 15 ώρες (με τη χρήση της φορητής θήκης) και πρόσβαση στους βοηθούς Siri, Google Now και Amazon Alexa. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι Titanium Black, Copper Black και Gold Beige.
  2. Jabra Elite Active 65t – Φτιαγμένο για εκείνους που θέλουν τις ίδιες δυνατότητες που παρέχουν τα Elite 65t αλλά να έχουν την επιπλέον ανθεκτικότητα και την άνεση μιας συσκευής φτιαγμένης ειδικά για την προπόνηση. Η πιστοποίηση IP56, η ειδική βαφή για καλύτερη εφαρμογή και το επιταχυνσιόμετρο για την καταγραφή των επιδόσεων, κάνουν τη διαφορά. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι Titanium Black, Copper Blue και Copper Red και προσφέρεται με δύο χρόνια εγγύηση απέναντι σε σκόνη και ιδρώτα.
  3. Jabra Elite Sport – Η ναυαρχίδα των ασύρματων ακουστικών με αποστολή την υποστήριξη του χρήστη στη σκληρή προπόνηση με την παροχή βιομετρικών πληροφοριών και τη μέγιστη ανθεκτικότητα που πιστοποιείται από το IP67.

Τα τέσσερα μικρόφωνα σε συνδυασμό με τη βελτιστοποίηση της ακουστικής του θαλάμου της συσκευής, επιτρέπει την απομόνωση του εξωτερικού θορύβου και την ενίσχυση της φωνής ανεξάρτητα από το περιβάλλον χρήσης. Για τους φίλους της μουσικής η Jabra μέσω της εφαρμογής Jabra Sound+ προσφέρει εξατομικευμένο equalizer που φέρνει στα γούστα τους όποιο κομμάτι κι αν ακούνε.

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑ
techgear_icon