Jetpack Joyride 2: Bullet Rush, διαθέσιμο ήδη σε ορισμένες χώρες για Android και iOS

Ένα από τα πιο επιτυχημένα mobile games όλων των εποχών αποκτά sequel μετά από 10 χρόνια. Η Halfback Studios πραγματοποιεί ένα χαλαρό λανσάρισμα του Jetpack Joyride 2: Bullet Rush σε μερικές χώρες (Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Καναδά) με σκοπό να λάβει το απαραίτητο feedback από τους χρήστες προτού προχωρήσει στην επίσημη κυκλοφορία του.

Το sequel του περίφημου endless runner έχει ακριβώς την ίδια φιλοσοφία, δηλαδή να αντέξεις να πας όσο το δυνατόν πιο μακριά με τον Barry και το Jetpack του, αλλά το νέο στοιχείο στο gameplay είναι ότι έχεις στη διάθεση σου όπλα για να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς που εμφανίζονται στο δρόμο σου.

Σύμφωνα με early testers, το Jetpack Joyride 2: Bullet Rush έρχεται με ανανεωμένα γραφικά, animations και μηχανισμό κίνησης, αλλά ταυτόχρονα περιλαμβάνει περισσότερες in-app επιλογές και διαφημίσεις που δεν μπορείς να κρύψεις σε σύγκριση με το πρώτο μέρος. Ενδέχεται κάποια από αυτά τα μικροπροβλήματα να εκλείψουν μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα, αλλά αυτό που έχει σημασία για την ώρα είναι ότι υπάρχει sequel.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading