Joker 2: Προχωρά η παραγωγή του sequel

Η Warner Bros προχωρά με το sequel του Joker. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο συγγραφέας και σκηνοθέτης Todd Phillips έχει ήδη κλείσει συμφωνία να επιμεληθεί το σενάριο της ταινίας Joker 2.

Ωστόσο, οι πηγές δεν αναφέρουν αν ο Phillips θα αναλάβει μόνο το σενάριο ή και τη σκηνοθεσία, υποστηρίζοντας ότι η Warner Bros ενδεχομένως να προσλάβει κάποιον άλλο σκηνοθέτη. Επιπλέον, άγνωστο παραμένει αν ο Joaquin Phoenix θα επιστρέψει στο ρόλο του Joker, που του χάρισε το πρώτο χρυσό αγαλματίδιο για τον Α΄ Ανδρικό Ρόλο στα βραβεία Όσκαρ το 2020.

Η ταινία Joker κέρδισε περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως, αποδείχθηκε η έκτη καλύτερη ταινία της χρονιάς παγκοσμίως στο box office και κατατάσσεται υψηλότερα από το Star Wars: The Rise of Skywalker.

Ο Phillips πριν σκηνοθετήσει τον Joker, ήταν γνωστός για τις κωμωδίες Road Trip, Old School και The Hangover. Σκηνοθέτησε την ταινία War Dogs το 2016 και είναι έτοιμος να σκηνοθετήσει μια βιογραφική ταινία για τον Hulk Hogan. Αναφορικά με τον Joaquin Phoenix, θα υποδυθεί τον Napoleon Bonaparte στο Kitbag του Ridley Scott και θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Midsommar, Ari Aster, Disappointment Blvd.

Αναμένουμε περαιτέρω πληροφορίες για την νέα ταινία Joker 2.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading