Joker 2: Άρχισαν οι συζητήσεις για το sequel με την ίδια ομάδα!

Από το πρώτο trailer μας είχε πάρει τα μυαλά και στη συνέχεια κατάφερε να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που δημιούργησε με την ανεπανάληπτη ερμηνεία του Joaquin Phoenix, αλλά και την εξαιρετική σκηνοθεσία του Todd Phillips. Μιλάμε προφανώς για το Joker, το οποίο σαρώνει το box office σε παγκόσμιο επίπεδο έχοντας ξεπεράσει το $1 δισ. σε εισπράξεις και είναι η πρώτη ακατάλληλη για ανηλίκους ταινία που το καταφέρνει.

Το μεγάλο ερώτημα μετά την προβολή της ταινίας ήταν αν θα υπάρξει sequel με τους κριτικούς και το κοινό να διχάζονται. Από τη μια πλευρά πολλοί θέλουν να δουν πως μπορεί να εξελιχθεί ο χαρακτήρας, από την άλλη, πολλοί θεωρούν ότι ένα sequel ίσως χαλάσει τη μαγεία και τη μοναδικότητα της ερμηνείας του Joaquin Phoenix. Οι δημιουργοί και οι παραγωγοί, πάντως, δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, καθώς η ιστοσελίδα The Hollywood Reporter αναφέρει πως ήδη ο σκηνοθέτης Todd Phillips συζητά για το δεύτερο μέρος, με τον ίδιο σεναριογράφο (Scott Silver) και φυσικά τον ίδιο πρωταγωνιστή!

Να σημειωθεί, πάντως, ότι μέχρι στιγμής ΔΕΝ έχει ανακοινωθεί επίσημα η δημιουργία sequel, απλά επιβεβαιώνεται πως γίνονται σοβαρές συζητήσεις. Εσείς τι λέτε;

joker-box-office-worldwide.jpg

Loading