Just Cause 4 και Wheels of Aurelia διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Ένας καλός τρόπος για να θυμάσαι τη μέρα είναι, μιας και ζούμε τη μέρα της μαρμότας αυτή την περίοδο, είναι να τσεκάρεις καθημερινά το κατάστημα Epic Games Store. Όταν δεις ότι έχουν αλλάξει τα προσφερομένα δωρεάν παιχνίδια, τότε σημαίνει ότι έφτασε η Πέμπτη! Από σήμερα και για τις επόμενες 7 ημέρες (δηλαδή μέχρι τις 23 Απριλίου 2020), οι gamers μπορούν να προσθέσουν εντελώς δωρεάν και να κρατήσουν για πάντα στις βιβλιοθήκες τους τα Just Cause 4 και Wheels of Aurelia.

Το Just Cause 4 είναι ένα open-world action adventure που βασίζεται στην Apex engine της Avalanche Studios και φημίζεται για την ελευθερία που δίνει στον παίκτη να κάνει σχεδόν ό,τι θέλει στον χάρτη. Η υπόθεση ακολουθεί τον πράκτορα Rico Rodriguez που αναζητά να μάθει την αλήθεια για το παρελθόν του με κάθε κόστος.

Το Wheels of Aurelia είναι ένα όμορφο adventure στημένο στην Ιταλία των ‘70s, με τους gamers να αναλαμβάνουν τον ρόλο της Lella και να βιώνουν την ταραχώδη περίοδο για τη χώρα, ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν πολλά μυστικά για το παρελθόν της.

Μπορείτε να αποκτήσετε τα Just Cause 4 και Wheels of Aurelia από εδώ.

Loading