Kick Off: Το θρυλικό ποδοσφαιράκι επιστρέφει σε PS4 και PS Vita το 2016!

kick_off_revival

Σε μια εποχή όπου βασιλεύουν τα FIFA και PES με τα εκπληκτικά γραφικά, τις μεγάλες δαπάνες για άδεια χρήσης πραγματικών ονομάτων και ομάδων, και τις τρελές λεπτομέρειες στο gameplay, θα περίμενε κανείς ότι δεν θα υπήρχε χώρος για κάτι διαφορετικό. Ωστόσο, η επιστροφή της βιομηχανίας του gaming στους ανεξάρτητους developers και η ανάγκη για την ανάπτυξη πραγματικά διασκεδαστικού gameplay, οδήγησε τον Dino Dini στην απόφαση να αναβιώσει ένα από τα θρυλικότερα ποδοσφαιράκια στην ιστορία των υπολογιστών, το Kick Off!

"Στα σημερινά παιχνίδια βλέπουμε μια έμφαση στο οπτικό αποτέλεσμα, αλλά εγώ θα επιστρέψω στη βάση του gaming. Θα επικεντρωθώ στο άθλημα, έτσι ώστε ο gamer να έχει τη δυνατότητα να εκφραστεί στο γήπεδο ελέγχοντας πραγματικά την μπάλα. Θα χρειαστεί εξάσκηση για να μάθει να την χειρίζεται πλήρως (σ.σ. όσοι είχατε παίξει Kick Off καταλαβαίνετε), αλλά αυτό είναι που κάνει το ποδόσφαιρο συναρπαστικό και ανταγωνιστικό

Τι να περιμένετε από το νέο Kick Off; Τα βασικά δεν θα αλλάξουν. Η μπάλα δεν μένει κολλημένη στα πόδια, μπορείτε να σουτάρετε όπως ακριβώς νομίζετε, να στοχεύεται και να βάζετε φάλτσο με 100% έλεγχο. Το παιχνίδι θα είναι σε 3D, απλά και μόνο επειδή είναι πιο εύκολο να φτιάξεις τέτοια παιχνίδια στις μέρες μας. Υπάρχει, όμως, η πιθανότατα να προσθέσω διαφορετικές λήψεις κάμερας. Η βασική λήψη, πάντως θα είναι από επάνω όπως στο Kick Off 2"

Το νέο Kick Off θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PS4 και PS Vita μέσα στο 2016.

[Sony]

Loading