Κλειδιά για Windows 10 και Office 2019 με έκπτωση 30%

Πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στο καλοκαίρι, το οποίο και ελπίζουμε να είναι έστω λίγο καλύτερο από το περυσινό μετά από μια τόσο περίεργη και δύσκολη χρονιά. Παρά τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία, ο κόσμος δεν μπορεί να σταματήσει να κινείται και οι νέες ανάγκες που δημιουργήθηκαν για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση δεν πρόκειται να μειωθούν από το σταδιακό άνοιγμα των χωρών.

Εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να εργάζονται από το σπίτι και πιθανότατα θα συνεχίσουν να το κάνουν για αρκετό καιρό ακόμα, οπότε, είναι επιτακτική η ανάγκη να έχουν στη διάθεση τους τις πιο σύγχρονες εκδόσεις σε λογισμικό της Microsoft ειδικά εάν έχουν στην κατοχή τους παλιούς υπολογιστές. Η πιο οικονομική λύση για την αναβάθμιση δεν είναι άλλη από την αγορά κλειδιών για Windows 10 και Office 2016/2019 σε πολύ προνομιακές τιμές, χάριν στις καλοκαιρινές προσφορές που ξεκίνησε το κατάστημα Goodoffer24.

goodoffer24-summer.jpg

Το έγκυρο και δημοφιλές κατάστημα εξειδικεύεται στις πωλήσεις κλειδιών για λογισμικό της Microsoft (Windows 10, Office) και όχι μόνο, τα οποία διατίθενται αυτήν την περίοδο με έκπτωση 30%, αρκεί να δηλώσετε στο ταμείο το κουπόνι TG30 πριν το checkout.

Η διαδικασία είναι απλή: Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την έκδοση Windows 10 ή Office που σας ενδιαφέρει (Home, Pro, Office 2016 Pro, Office 2019 Pro) και στη συνέχεια θα την ενεργοποιήσετε με το κλειδί που αγοράζετε από το κατάστημα. Καλό είναι να γνωρίζετε πως τα κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά τις περισσότερες φορές σε έναν υπολογιστή, επομένως, εάν κάνετε format τότε θα πρέπει να αγοράσετε άλλο κλειδί.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα email με το κλειδί για το προϊόν που αγοράσατε. Μη ξεχνάτε να ελέγχετε και τον φάκελο “Spam” στα email σας διότι μπορεί καμιά φορά να καταλήξει εκεί. Σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση service @ goodoffer24.com.

Στις μεθόδους πληρωμής συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, αλλά προτείνουμε πάντα το PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Loading