Κλειδιά Windows 11 και Windows 10 σε πολύ προσιτές τιμές

Η Microsoft έχει ξεκινήσει τη διανομή του Windows 11 ως δωρεάν αναβάθμιση για όσους χρήστες διαθέτουν υπολογιστή που τρέχει το Windows 10 από τις 5 Οκτωβρίου 2021. Η εταιρεία εμφανίζει το σχετικό update μέσα από την ενότητα Windows Update στο μενού των ρυθμίσεων, μια διαδικασία που γίνεται σταδιακά από την εταιρεία λαμβάνοντας υπόψιν τις τεχνικές προδιαγραφές του υπολογιστή, την αξιοπιστία και την παλαιότητα. Σε περίπτωση που το hardware του υπολογιστή σας δεν πληροί τις προϋποθέσεις της Microsoft, τότε υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε το Windows 11 από τώρα και μάλιστα σε πολύ προσιτή τιμή.

Σε περίπτωση που ο υπολογιστής δεν διαθέτει εγκατεστημένο το Windows 10 υπάρχουν δύο δρόμοι για να φτάσεις στο Windows 11. Ο πρώτος είναι να αγοράσεις ένα κλειδί για το Windows 10 και έπειτα να περιμένεις την δωρεάν αναβάθμιση (ή να εγκαταστήσεις μόνος σου το Windows 11 και αυτό θα είναι ενεργοποιημένο λόγω του κλειδιού Windows 10), ενώ ο δεύτερος τρόπος είναι να αγοράσεις απευθείας κλειδί Windows 11. Αμφότερες οι λύσεις μας έρχονται σε πολύ προσιτές τιμές από το κατάστημα Keysfan, το οποίο εξειδικεύεται σε πωλήσεις κλειδιών χρήσης λογισμικού της Microsoft.

Keysfan Windows

Συγκεκριμένα, το Keysfan.com προσφέρει κλειδί Windows 11 από €16.50 και κλειδί Windows 10 από €7.4. Δηλώνοντας το κουπόνι SKF50 στο ταμείο θα λάβετε έκπτωση 50% για τα παρακάτω προϊόντα (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές μετά την εφαρμογή του εκπτωτικού κουπονιού).

Με το κουπόνι SKF60 λαμβάνετε έκπτωση 60% στα παρακάτω προϊόντα:

Η διαδικασία της αγοράς είναι πανεύκολη και ταχύτατη: αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, το κατάστημα Keysfan.com προχωρά στην αποστολή του κλειδιού στη διεύθυνση email που έχετε δώσε (ρίξτε μια ματιά και στον φάκελο Spam). Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος ή εάν έχετε κάποια απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα 24/7 στη διεύθυνση support @ keysfan.com

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading