Knuckles: Πρώτο trailer για την spin-off σειρά του Sonic

Το πρώτο trailer για το spin-off του Sonic the Hedgehog, Knuckles, κυκλοφόρησε περίπου δύο χρόνια μετά την ανακοίνωση του. Η υπόθεση του Knuckles διαδραματίζεται μεταξύ του Sonic the Hedgehog 2 και του επερχόμενου τρίτου sequel. Το trailer δείχνει τον Knuckles να προσαρμόζεται (ή και όχι) στην κανονική ζωή, αλλά ακόμα υπάρχουν κάποιοι μοχθηροί τύποι που τον κυνηγούν και φαίνεται να τα καταφέρνει απέναντι τους.

Ο Idris Elba θα επιστρέψει στο ρόλο του ως Knuckles για τη σειρά, ενώ το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Adam Pally, Ellie Taylor, Julian Barrat, Edi Patterson, Scott Mescudi, Rory McCann και Tika Sumpter. Ο Pally θα υποδυθεί τον Wade Wipple, όπως και στις ταινίες, και η σειρά πρόκειται να δει τον Knuckles να συμφωνεί να τον εκπαιδεύσει ως προστατευόμενό του και να του διδάξει τους τρόπους του Echidna.

Πιθανότατα θα δούμε μια σειρά από περιπέτειες τύπου buddy cop μεταξύ του Knuckles και του Wade κατά τη διάρκεια των έξι επεισοδίων της limited σειράς. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το νέο κεφάλαιο του κινηματογραφικού σύμπαντος του Sonic όταν το Knuckles αρχίσει να προβάλλεται μέσω του Paramount Plus στις 26 Απριλίου.

Το Sonic the Hedgehog 3, εν τω μεταξύ, αναμένεται στις 20 Δεκεμβρίου. Ο Jim Carey θα είναι ξανά στο ρόλο του Dr. Ivo "Eggman" Robotnik, με άλλα μέλη του καστ να επιστρέφουν, όπως ο Ben Schwartz ως Sonic, η Colleen O'Shaughnessey ως Tails, ο Elba ως Knuckles, ο James Marsden ως Tom, η Sumpter ως Maddie, η Natasha Rothwell ως Rachel και ο Shemar Moore ως Randall.

Loading