La Casa De Papel: Νέο trailer, σε δύο μέρη η τελευταία σεζόν

Η Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το teaser τρέιλερ για την 5η σεζόν της επιτυχημένης σειράς La Casa de Papel. Σύμφωνα με το trailer, η πέμπτη και τελευταία σεζόν θα παρουσιαστεί σε δύο μέρη: Το Part 1 επιστρέφει στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 και το Part 2 στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Τα γυρίσματα της σεζόν του La Casa de Papel ολοκληρώθηκαν μέσα στον Μάιο και οι λάτρεις της σειράς σίγουρα ανυπομονούν να δουν πώς θα τελειώσουν όλα.

Ο δημιουργός και σκηνοθέτης του La Casa de Papel, Alex Pina ανέφερε ότι εν μέσω της πανδημίας αισθάνθηκαν ότι πρέπει να αλλάξουν το περιεχόμενο της σειράς για να προσφέρουν ένα ισχυρό φινάλε στους fans.

Παράλληλα, τόνισε ότι στο Part 2 της τελευταίας σεζόν, έχουν επικεντρωθεί περισσότερο στη συναισθηματική κατάσταση των χαρακτήρων της αγαπημένης συμμορίας, λέγοντας ότι «πρόκειται για ένα ταξίδι μέσω ενός χάρτη των συναισθημάτων τους που θα μας συνδέει άρρηκτα με την αποχώρηση τους».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του Netflix: 

Η συμμορία έχει αποκλειστεί στην Τράπεζα της Ισπανίας για περισσότερες από 100 ώρες. Έχουν καταφέρει να σώσουν την Lisbon, αλλά η χειρότερη στιγμή έρχεται όταν χάνουν έναν δικό τους. Ο Professor έχει παγιδευτεί από τη Sierra και, για πρώτη φορά, δεν έχει σχέδιο διαφυγής. Τη στιγμή που φαίνεται ότι δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι χειρότερο, εμφανίζεται ο στρατός. Πλησιάζει το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία, και αυτό που ξεκίνησε ως ληστεία θα μετατραπεί σε πόλεμο

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!


Loading