Leica M10-P: Νέα compact κάμερα με το πιο αθόρυβο μηχανικό κλείστρο που έχουμε δει

Η Leica παρουσιάζει μια νέα έκδοση της περυσινής M10, η οποία έρχεται με την κλασική compact κατασκευή, αρκετές βελτιώσεις με χαρακτηριστικότερη όλων το πιο αθόρυβο κλείστρο που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε κάμερα της M Series (ψηφιακή ή με φιλμ) και φυσικά τιμή όσο ένα μικρό αυτοκίνητο ($7995).

Η Leica M10-P διαθέτει, επίσης, οθόνη αφής, αισθητήρα 24MP full-frame, επεξεργαστή εικόνας Maestro II, ISO 100 έως 50.000 και γενικότερα τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με την M10. Γι' αυτό, η εταιρεία ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στις μικρές σχεδιαστικές αλλαγές (αφαίρεση του κλασικού στρόγγυλου logo και κάποιες μικροαλλαγές στις γραμμες της) και στο νέο μηχανικό κλείστρο που είναι κατά 50% πιο αθόρυβο σε σύγκριση με την M10, χάριν στην τοποθέτηση ενός νέου μηχανισμού από καουτσούκ.

Σε ό,τι αφορά την οθόνη αφής, η Leica έχει προσθέσει λειτουργίες swipe για να περνάς γρήγορα τις φωτογραφίες στη γκαλερί, pinch-to-zoom για να μεγενθύνεις και tap για εστίαση ακριβώς στο σημείο που επιθυμείς στο live view mode. Αν πάλι θέλεις να βιώσεις την κλασική εμπειρία, τότε μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικά τα φυσικά κουμπιά της Leica M10-P.

This slideshow requires JavaScript.

[via]

Loading