Lenovo Go: Η νέα σειρά από αξεσουάρ για όσους εργάζονται εξ αποστάσεως

Η Lenovo επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των αξεσουάρ Lenovo Go, της νέας κατηγορίας προϊόντων που ανακοινώθηκαν τον περασμένο μήνα. Το ευρύ χαρτοφυλάκιο ειδικά σχεδιασμένων αξεσουάρ για υπολογιστές που δημιουργήθηκε για να δώσει λύσεις σε κοινά προβλήματα παραγωγικότητας, όπως την δυσκολία στην παράλληλη διεξαγωγή πολλαπλών εργασιών σε πολλές συσκευές, το μόνιμο άγχος ότι δεν θα φτάσει η μπαταρία όταν είσαστε εκτός σπιτιού ή γραφείου, αλλά και την απογοητευτική ποιότητα ήχου σε τηλεδιασκέψεις. Σχεδιασμένα για να προσφέρουν λύσεις στους χρήστες σε αυτόν τον νέο, υβριδικό κόσμο εργασίας, τα αξεσουάρ Lenovo Go προσφέρουν ενιαία πρόσβαση σε λειτουργίες εισόδου, φόρτισης και ήχου που βοηθούν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της συνολικής εμπειρίας της απομακρυσμένης εργασίας.

Για παράδειγμα, το Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse, το ασύρματο ποντίκι πολλαπλών συσκευών που ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον χρήστη που θέλει να κάνει παράλληλα πολλαπλές εργασίες και να εναλλάσσει συχνά συσκευές, γιατί προσφέρει σύζευξη έως και τριών συσκευών και εναλλαγή μεταξύ τους εύκολα, με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Όσοι εργάζονται από απόσταση και μετακινούνται συνεχώς σε διαφορετικούς χώρους εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο θα απολαύσουν το Lenovo Go USB-C® Wireless Charging Kit, με τη μοναδική τεχνολογία Power-by-Contact (PbC) που μπορεί να φορτίσει ασύρματα φορητούς υπολογιστές 13 και 14 ιντσών. Απλώς συνδέστε το σε φορτιστή 45 έως 65 Watt και συνδέστε τη βάση του δέκτη στην USB Type-C θύρα του φορητού υπολογιστή. Με την ευρύτερη υιοθέτηση λογισμικών συνεργασίας, όπως το Microsoft Teams αφιερώνουμε όλοι μας πολύ περισσότερες ώρες φορώντας ακουστικά, που συχνά δεν έχουν βελτιστοποιηθεί για τις ενοποιημένες πλατφόρμες επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε σήμερα. Με το Lenovo Go Wired Speakerphone μπορείτε να ξεχάσετε τα ακουστικά, ενώ σας προσφέρει ευελιξία και εξαιρετική ποιότητα ήχου. Ιδανικό για το γραφείο σας στο σπίτι, το Lenovo Go Wired Speakerphone συνεργάζεται με το Microsoft Teams, περιλαμβάνει δύο μικρόφωνα πολλαπλής κατεύθυνσης για διαμόρφωση δέσμης και far-field pick up,τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα της φωνής σας.

lenovo-go-2.jpg

Προσφέροντας ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων σχεδιασμένο ειδικά για την εργασία από απόσταση και βασισμένο σε σχόλια πελατών, τα αξεσουάρ Lenovo Go βοηθούν τους χρήστες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους στο έπακρο, μειώνοντας τα τεχνολογικά εμπόδια στην παραγωγικότητα τους. Τα αξεσουάρ Lenovo GO, προσφέρουν μια σειρά από λύσεις για την αντιμετώπιση των πιο κοινών προβλημάτων της ευέλικτης εργασίας:

  • Φόρτιση: Το άγχος της χαμηλής μπαταρίας είναι ένα από τα συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά πολλοί εργαζόμενοι. Το Lenovo Go προσφέρει μια σειρά λύσεων ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης για να απαλλαγείτε από το άγχος! Το Lenovo Go USB-C Wireless Charging Kit, η νέα προσθήκη στο Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank που ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, σας παρέχει ελευθερία κίνησης για να εργαστείτε από όπου θέλετε, ενώ κάνει τα καλώδια τροφοδοσίας παρελθόν. Με δυνατότητα φόρτισης φορητών υπολογιστών 13 ή 14 ιντσών και έως 65W, το Lenovo Go USB-C Wireless Charging Kit λειτουργεί μέσω της πατενταρισμένης τεχνολογίας Power by Contact της Energysquare. Ολοκληρώνοντας τα προϊόντα φόρτισης η Lenovo παρουσιάζει το Lenovo Go Wireless Mobile Power Bank που, με χωρητικότητα 10.000 mAh, προσφέρει δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης έως και 30W συσκευών – μίας συσκευής μέσω ασύρματου Qi και δύο συσκευών μέσω θύρας USB-C. Με τo Lenovo Go Wireless Mobile Power Bank μπορείτε να απαλλαγείτε από τα καλώδια και να ξεχάσετε όποια ανησυχία ότι θα μείνετε από μπαταρία, όσες απαιτήσεις μετακίνησης και αν έχει η εργασίας σας.

  • Περιφερειακές συσκευές: Προσφέροντας το υπόβαθρο για δυναμικά περιβάλλοντα εργασίας, αλλά και εργονομικό σχεδιασμό για μέγιστη παραγωγικότητα, η οικογένεια Lenovo Go παρουσιάζει νέες περιφερειακές συσκευές, απαραίτητες σε πολλούς χώρους εργασίας. Το ασύρματο ποντίκι Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse που ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, τώρα συνοδεύεται από τέσσερις νέες περιφερειακές συσκευές. Το ασύρματο ποντίκι Lenovo Go USB-C Mouse παρέχει άνετη χρήση και είναι ιδανικό για όσους ταξιδεύουν πολύ. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του προσφέρει έως και τρεις μήνες1 χρήσης, ενώ ο οπτικός αισθητήρας ακριβείας του μπορεί να λειτουργήσει σε σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια. Το προγραμματιζόμενο κουμπί λειτουργειών και η δυνατότητα ρύθμισης του DPI, προσφέρουν στους χρήστες καλύτερο έλεγχο. Με πολλούς εργαζόμενους σε εργασία από απόσταση να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές τους για περισσότερες ώρες, η εκτεταμένη χρήση μπορεί να γίνει σημαντικό πρόβλημα. Το Lenovo Go Wireless Vertical Mouse προσφέρει βελτιστοποιημένη γωνία και καμπυλότητα, με το χέρι να αγκαλιάζει φυσικά τη συσκευή, γεγονός που μειώνει την πίεση στον καρπό. Σχεδιασμένο από φελλό επικαλυμμένο με UV, είναι εξαιρετικά απαλό στη χρήση και εύκολο στο καθάρισμα. Το οπτικό ποντίκι μπορεί να συνδεθεί ασύρματα και παρέχει ακρίβεια με έως και 2400 κουκκίδες ανά ίντσα (DPI), καθώς και έξι προγραμματιζόμενα κουμπιά για να διαμορφώσετε τη συσκευή όπως εσείς θέλετε. Επίσης σχεδιασμένο για βέλτιστη εργονομία, το Lenovo Go Wireless Split Keyboard προσφέρει απαλή, φυσική αίσθηση πληκτρολόγησης και αρνητική κλίση για μείωση της πίεσης στον καρπό. Όπως και το Εργονομικό Ποντίκι, το Lenovo Go Wireless Split Keyboard έχει στήριγμα παλάμης από φελλό με επικάλυψη UV για περισσότερη άνεση. Επίσης νέο, το εξαιρετικά φορητό, ασύρματο και επαναφορτιζόμενο αριθμητικό πληκτρολόγιο Lenovo Go Wireless Numeric Keypad, που είναι ιδανικό για όσους χειρίζονται μεγάλο όγκο αριθμών.

  • Ήχος: Το ηχείο Lenovo Go Wired Speakerphone, που λειτουργεί με το Microsoft Teams, ελευθερώνει τα αυτιά σας από την παρατεταμένη χρήση ακουστικών, ωστόσο, τόσο οι ανοιχτοί χώροι γραφείων, οι εξωτερικοί χώροι, αλλά και η εργασία από το σπίτι όταν είναι εκεί όλη η οικογένεια, δεν προσφέρονται για ηχεία. Το Lenovo Go περιλαμβάνει ακόμα μια ποικιλία ακουστικών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ήχου που χρειάζεστε για βιντεο-κλήσεις και τηλεδιασκέψεις. Το Lenovo Go Wired ANC Headset και το Wireless ANC Headset προσφέρουν την ίδια εξαιρετική εμπειρία ήχου, σε δύο διαφορετικά πακέτα. Το πρώτο είναι ενσύρματο μέσω USB Type-C ή Type-A και το δεύτερο είναι ασύρματο με διπλή σύνδεση Bluetooth που επιτρέπει ταυτόχρονη σύζευξη σε δύο συσκευές. Εναλλακτικά, μπορεί να συνδεθεί μέσω USB Type-C, οπότε και θα φορτίζεται όσο το χρησιμοποιείτε. Και τα δύο ακουστικά λειτουργούν με το Microsoft Teams και προσφέρουν προηγμένη ενεργή ακύρωση θορύβου με προσαρμόσιμη εμπειρία ήχου, μέσω λογισμικού. Τα ακουστικά Lenovo Go ANC In-Ear προσφέρουν την ίδια εμπειρία ήχου υψηλής ποιότητας με ακύρωση θορύβου, σε ένα εξαιρετικά φορητό πακέτο που προσαρμόζετε στο εσωτερικό του αυτιού, ωστόσο οι χρήστες μπορούν να μεταβούν στη λειτουργία “talk-through” απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Σχεδιασμένα για να λειτουργούν με οποιαδήποτε συσκευή USB Type-C, τα ακουστικά περιλαμβάνουν κουμπιά in-line για γρήγορο έλεγχο αναπαραγωγής μουσικής ή/ και κλήσεων και τρία μεγέθη ακρών σιλικόνης για την καλύτερη εφαρμογή.

    lenovo-go-1.jpg


Η διαχείριση εξατομικευμένων ρυθμίσεων μπορεί συχνά να είναι περίπλοκη, ειδικά εάν απαιτεί άνοιγμα πολλαπλών εφαρμογών για την προσαρμογή διαφορετικών κριτηρίων. Το λογισμικό Lenovo Go Central βοηθά τους χρήστες να διαχειρίζονται και να ελέγχουν συμβατά αξεσουάρ από μία μόνο εφαρμογή. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις του ποντικιού σας ή διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις ήχου για τα ακουστικά σας εύκολα και γρήγορα, μέσω του απλού interface. Είτε η δουλειά σας απαιτεί μεγάλα ταξίδια, ή απλώς πηγαίνετε από το σπίτι στο γραφείο, το να πετάξετε απλώς το smartphone, τα ακουστικά, το ποντίκι και το power bank σας σε μια θήκη μεταφοράς μαζί με φορητό υπολογιστή σας, μπορεί να προκαλέσει ζημιές όπως γρατσουνιές στην οθόνη, σπασμένα καλώδια και σπασμένα πλήκτρα. Η αποθήκευση βασικών αξεσουάρ στο κομψά σχεδιασμένο Lenovo Go Tech Accessories Organizer προστατεύει όλα τις περιφερειακές συσκευές σας σε ειδικά διαμορφωμένους αδιάβροχους χώρους με φερμουάρ. Με ειδικές θήκες για το ποντίκι, το τροφοδοτικό, τα ακουστικά και το καλώδιο τροφοδοσίας, το Lenovo Go Tech Accessories Organizer περιλαμβάνει επίσης χώρο για smartphone και στυλό, για να είναι όλα τακτοποιημένα στη θέση τους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading