Η Lenovo παρουσιάζει τα Ultrabooks ThinkPad T, X, S Series με νέους επεξεργαστές Intel Haswell και πολλές επιλογές [IFA Berlin 2013]

lenovo_thinkpad_t440s

Η Lenovo κυριαρχεί στον χώρο των laptops τα τελευταία δύο χρόνια, επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι φέρνει μαζί της στην IFA Berlin 2013 αρκετές νέες προτάσεις για επαγγελματίες (και όχι μόνο), όλα με επεξεργαστές Intel Haswell, λεπτότερες και ελαφρύτερες κατασκευές (μέχρι και 20%), μεγαλύτερη αυτονομία, αλλά και μεγαλύτερα trackpads. Παράλληλα, ενσωματώνει και τη νέα τεχνολογία Power Bridge που επιτρέπει στον χρήστη να αλλάξει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μπαταρία, χωρίς να χρειαστεί να κλείσει τον υπολογιστή του!

Τα Lenovo ThinkPad T440 και T440s είναι οι premium προτάσεις της εταιρείας με εξαιρετικά λεπτή μεταλλική κατασκευή (πάχος περίπου 20mm και βάρος μικρότερο από 1.7kg), οθόνη 14'' Full HD (επιλογή για touchscreen), επεξεργαστές Intel Core i7, επιλογές για NFC chip και κεραία 4G LTE, καθώς και αυτονομία μέχρι 17 ώρες με εξωτερική μπαταρία. Η διάθεση τους θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο με αρχική τιμή τα $899.

lenovo_thinkpad_x240

Το Lenovo ThinkPad X240 έρχεται επίσης τον Οκτώβριο με επιλογή για Intel Core i7, οθόνη Full HD touchscreen, πληκτρολόγιο με οπισθοφωτισμό, δύο ηχεία Dolby Home Theater Advanced Audio, δύο υποδοχές USB 3.0, VGA, HDMI, SD card reader και αυτονομία 10+ ωρών, σε τιμή που ξεκινά από τα $1099.

 

lenovo_thinkpad_s440

Τα Lenovo ThinkPad S440 και S540 είναι οι πιο προσιτές προτάσεις της εταιρείας με επιλογή για επεξεργαστή Intel Core i7, κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 8670M 2GB, επιλογή HDD ή SSD, τεχνολογία Rapid Charge (80% μπαταρία με 45λεπτη φόρτιση), αυτονομία 9 ωρών, Bluetooth, USB 3.0, HDMI και card reader. Θα κυκλοφορήσουν μέσα στο Σεπτέμβριο με τις τιμές να ξεκινούν από τα €649.

[via]

Loading