Η Lenovo επιδεικνύει το Z5 Pro με all-screen οθόνη και εντυπωσιακό εύκαμπτο smartphone [Video]

Στις αρχές του μήνα είχαμε παρακολουθήσει ένα video για το Lenovo Z5 Pro, το οποίο μας έδειχνε μια συσκευή με all-screen οθόνη και συρόμενο camera module όπως αυτό του Oppo Find X. Αυτή τη φορά, η Lenovo αποδεικνύεται πιο σωστή στις εξαγγελίες της και στο πλαίσιο του συνεδρίου Tech World 2018 στην Κίνα, ο Liu Jun έδειξε στο κοινό το επερχόμενο smartphone που θα παρουσιαστεί στις 11 Οκτωβρίου.

Μπορεί να μην αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Lenovo Z5 Pro και ούτε έδειξε το συρόμενο camera module, παρόλα αυτά, είναι εμφανές από τις φωτογραφίες ότι πρόκειται όντως για ένα all-screen smartphone που πιθανότατα διαθέτει in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ανέφερε, πάντως, ότι το αμφιλεγόμενο Lenovo Z5 τα πήγε πολύ καλά στις πωλήσεις στην Κίνα.

Εκτός, όμως, από το Lenovo Z5 Pro, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και το πρωτότυπο της εταιρείας για ένα εύκαμπτο smartphone που λειτουργούσε κανονικά. Όπως θα δείτε και εσείς στο video που ακολουθεί, είναι αρκετά μακρύ και δεν αναδιπλώνεται πλήρως, αλλά όσο του το επιτρέπει ο ειδικός μεντεσές που χρησιμοποιεί η εταιρεία.


[via]

Loading