LG

LG 38GN950-B: Νέο κυρτό UltraGear monitor 160Hz με χρόνο απόκρισης 1ms

Το νέο UltraGear monitor 38GN950-B της LG Electronics (LG) ήρθε για να προσφέρει μια καθηλωτική gaming εμπειρία, χάρη στην τεχνολογία Nano IPS 1 ms, για εκπληκτική ποιότητα γραφικών. Υποστηρίζοντας το 98% της γκάμας χρωμάτων DCI-P3, αποδίδει χρώματα υψηλής πιστότητας σύμφωνα με το VESA DisplayHDR 600, δίνοντας την αίσθηση στους gamers ότι βρίσκονται στο κέντρο της δράσης.

Η νέα κυρτή UltraGear οθόνη της LG ενσωματώνει λειτουργίες υψηλής απόδοσης που ανταποκρίνονται σε όλα τα δημοφιλή παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, είναι συμβατή με την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC και AMD FreeSync και χάρη στην εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα των 160 Hz, η δράση επί της οθόνης είναι αστραπιαία. Τα αντικείμενα ενισχύονται με μεγαλύτερη ευκρίνεια για ακόμα πιο ομαλό παιχνίδι, με σχεδόν εξωπραγματικό οπτικό αποτέλεσμα.

Την gaming ατμόσφαιρα συμπληρώνει η λειτουργία Sphere Lighting 2.0, που ενεργοποιείται ανάλογα με τα χρωματικά οπτικά εφέ που εμφανίζονται στην οθόνη. Τέλος, το monitor 38GN950-B ξεχωρίζει για τον ελκυστικό του σχεδιασμό, με τη βελτιωμένη βάση σε σχήμα πτερυγίου "V", που ρυθμίζεται σε κλίση και ύψος, ώστε οι παίκτες να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια με μεγαλύτερη άνεση.

Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 0 pixel εγγύηση.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading