LG: 59.7 εκατ. πωλήσεις smartphones και δύο ναυαρχίδες για το 2016

lg_g5_rumors

Η LG ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του τελευταίου οικονομικού τριμήνου για το 2015, στο οποίο σημείωσε 15.7 εκατ. πωλήσεις smartrphones, ενώ οι συνολικές πωλήσεις για το 2015 ξεπέρασαν τα 59.7 εκατ. συσκευές με την αύξηση να είναι ελάχιστη σε σύγκριση με το 2014 (59.1 εκατ.).

Σύμφωνα με την εταιρεία, η μικρή αύξηση οφείλεται στις βελτιωμένες πωλήσεις στις ΗΠΑ, αλλά τα συνολικά έσοδα ήταν μικρότερα από αυτά του 2014 λόγω χαμηλής ζήτησης στην αγορά των τηλεοράσεων και την πολύ "χαλαρή" ανάπτυξη της αγοράς των smartphones. Παρόλα αυτά, η LG φιλοδοξεί ότι θα τα πάει πολύ καλύτερα μέσα στο 2016 με την παρουσίαση δύο ναυαρχίδων και προσιτών συσκευών για τις αναπτυσσόμενες αγορές.

lg-g5-concept-design

 

Εμείς ήδη προετοιμαζόμαστε για το LG G5 που θα παρουσιαστεί στο MWC 2016 στις 21 Φεβρουαρίου, για το οποίο φημολογείται ότι θα διαθέτει εξολοκλήρου μεταλλική κατασκευή με εντελώς διαφορετικό design σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς, όπως διπλή κάμερα και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, volume buttons στο πλάι και ίσως (πιο τραβηγμένο) αποσπώμενο μέρος για αντικατάσταση της μπαταρίας.

[via]

 

Loading