[Δ.Τ.]

Με την ενεργειακή απόδοση να αποτελεί ολοένα και περισσότερο κριτήριο επιλογής αλλά και να κατέχει σημαντικότερη θέση στη συνείδηση του καταναλωτή, η LG εστιάζει σε ανθρωποκεντρικές και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις με χαρακτηριστικά τη χαμηλή ενεργειακή απόδοση και τη συνδεσιμότητα.

Mε το νέο και αναβαθμισμένο κλιματιστικό ARTCOOL, η LG εντυπωσιάζει ξανά τον κλάδο του οικιακού κλιματισμού διαθέτοντας μια σειρά από ‘έξυπνα’ χαρακτηριστικά και μοναδικό σχεδιασμό. Το ARTCOOL ενσωματώνει στοιχεία υψηλής αισθητικής προσφέροντας ισχυρές επιδόσεις ενώ λειτουργεί ως πόλος έλξης σε οποιοδήποτε κομψό και σύγχρονο σαλόνι.

Ο DUAL Inverter Compressor του ARTCOOL καταναλώνει 70% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, ενώ παρέχει ταυτόχρονα 40% ταχύτερη ψύξη σε σχέση τα συμβατικά οικιακά κλιματιστικά. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία της LG επιτρέπει στο ΑRTCOOL να λειτουργεί σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης χωρίς να τον ενοχλεί ο ήχος του κλιματιστικού. Η συσκευή είναι επιπλέον εξοπλισμένη με τη λειτουργία Active Energy Control, η οποία ρυθμίζει τη μέγιστη συχνότητα της λειτουργίας του συμπιεστή και ενισχύει την εξοικονόμηση ενέργειας, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν τα κατάλληλα επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας και ψύξης.

Επιπλέον, ενσωματώνοντας προηγμένη τεχνολογία Wi-Fi, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν εύκολα και έξυπνα το κλιματιστικό από το κινητό, μέσω της εφαρμογής LG SmartThinQ, είτε βρίσκονται εντός είτε βρίσκονται εκτός του σπιτιού. Το έξυπνο app προσφέρει στα μέλη του νοικοκυριού διάφορες προσωποποιημένες επιλογές, επιτρέποντάς τους να επιλέξουν και να αποθηκεύσουν τη θερμοκρασία που επιθυμούν. Η επιλογή συνδεσιμότητας της εφαρμογής SmartThinQ επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κλείνουν τη συσκευή καθώς βγαίνουν από το χώρο, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα πρακτικό για όσους είναι πολυάσχολοι και βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση. Επιπλέον, διαθέτει τη λειτουργία Smart Diagnosis για εύκολη και γρήγορη αντιμετώπιση προβλημάτων μέσω smartphone για ένα ευρύ φάσμα τεχνικών θεμάτων.

Η LG σηματοδοτεί το ‘έξυπνο’ και πράσινο μέλλον με τη νέα σειρά οικιακού κλιματισμού ARTCOOL, τον απόλυτο συνδυασμό ασύγκριτης εξοικονόμησης ενέργειας, έξυπνων προηγμένων λειτουργιών και εντυπωσιακού σχεδιασμού.

 

Advertisements