LG G8: Έρχεται το Μάρτιο με notch-σταγόνα και 3D κάμερα;

Αρχίζουν να έρχονται στο προσκήνιο οι πρώτες πληροφορίες για την επόμενη ναυαρχίδα της LG, η οποία είναι γεγονός ότι θα πρέπει να τα πάει λίγο καλύτερα στο θέμα του marketing αν θέλει να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο απέναντι σε Samsung, Huawei, Apple και τις λοιπές ανερχόμενες κινέζικες δυνάμεις. Τα smartphones που κατασκευάζει δεν είναι άσχημα, αλλά τα τελευταία χρόνια μοιάζει να βρίσκεται μονίμως μισό βήμα πίσω από τους υπόλοιπους κατασκευαστές κυρίως στο θέμα του εντυπωσιασμού.

Μέσα στο 2019, η LG αναμένεται ότι θα παρουσιάσει και αυτή το δικό της 5G smartphone, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και αναδιπλώμενο smartphone στο δεύτερο εξάμηνο. Παρόλα αυτά, το πιο ρεαλιστικό πλάνο είναι αυτό που αφορά το LG G8, το οποίο λογικά θα παρουσιαστεί το Μάρτιο και λέγεται ότι θα διαθέτει οθόνη all-screen με notch-σταγόνα, επεξεργαστή Snapdragon 855, 6GB/8GB μνήμη RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο και 3D κάμερα. Δεν αποκλείεται μια έκδοση του να περιλαμβάνει 5G modem, αλλά αυτό θα το δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και κατά τη διάρκεια του CES 2019 στις αρχές Ιανουαρίου.

Μέσα στον Ιανουάριο, πάντως, αναμένεται η κυκλοφορία του LG Q9 με οθόνη 6.1'', Snapdragon 660, 4GB μνήμη RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία 3000mAh, με το βλέμμα προφανώς στην mid προς entry-level κατηγορία.

[via]

Loading