LG

LG G8X ThinQ με LG Dual Screen: Ξεκίνησε το λανσάρισμά του παγκοσμίως

Η LG ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του LG G8X ThinQ με LG Dual Screen το οποίο παρουσιάστηκε στην IFA 2019 στο Βερολίνο. Το LG G8X ThinQ με LG Dual Screen προσφέρει στους καταναλωτές ένα νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με το κινητό και δίνει νέες δυνατότητες για gaming, για δημιουργία και κατανάλωση περιεχομένου και πολλά άλλα. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει στις Η.Π.Α. την 1η Νοεμβρίου, και τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν σημαντικές αγορές παγκοσμίως όπως η Βραζιλία, η Ιαπωνία, η Γερμανία, το Μεξικό, η Ισπανία και η Τουρκία.

Η LG G8X ThinQ Dual Screen επιτρέπει στους καταναλωτές να είναι παραγωγικοί στο μέγιστο, γρήγορα και εύκολα. Οι καταναλωτές στέλνουν μηνύματα σε φίλους ενώ παρακολουθούν βίντεο, ενημερώνονται για το ποδόσφαιρο ενώ αναζητούν στατιστικά στοιχεία, μοιράζονται και συγκρίνουν πληροφορίες ενώ κάνουν ηλεκτρονικές αγορές, γράφουν e-mail ενώ επεξεργάζονται μια παρουσίαση. Μπορούν δηλαδή να πλοηγηθούν, να διερευνήσουν, να επικοινωνήσουν μέσω δύο οθονών απλά και αποτελεσματικά. Επιπλέον, η LG G8X ThinQ Dual Screen διαθέτει μοναδικές δυνατότητες που παρέχουν περισσότερο έλεγχο καθώς δύο πανομοιότυπες οθόνες OLED λειτουργούν καλύτερα από μία, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο στην οθόνη.

Η LG δίνει στους καταναλωτές την επιλογή να έχουν τη δύναμη και την ευελιξία των δύο οθονών, αλλά και την ελευθερία να επιλέξουν μία, ανάλογα με την κατάσταση. Με την αποσύνδεση της LG Dual Screen από το LG G8X ThinQ, το κινητό γίνεται μικρό εύκολα.

Η LG Dual Screen διαθέτει μια πρακτική οθόνη cover που δείχνει τα απαραίτητα στοιχεία όπως ειδοποιήσεις, την ημερομηνία, την ώρα και τη διάρκεια της μπαταρίας. Με ένα 360° Freestop Hinge, η LG Dual Screen είναι σε θέση να ασφαλίσει σε οποιαδήποτε γωνία, καθιστώντας την πρακτική για χρήση ως χειριστήρια παιχνιδιών στις 120°, ως μίνι laptop στις 140°, επίπεδη στις 180°, σε θέση stand ή tent στις 270°, ή για να απαντήσετε σε μια κλήση περιστρέφοντάς την στις 360°.

Το LG Game Pad είναι μια εντυπωσιακή εμπειρία διπλής οθόνης που έχει σχεδιαστεί για να αναβαθμίσει το gaming στο κινητό και προσφέρει ένα πλεονέκτημα στο παιχνίδι. Παρέχει στους παίκτες μια ευρεία προβολή του παιχνιδιού στη μία οθόνη και πλήρη έλεγχο των χειριστηρίων στην άλλη, δίνοντας την επιλογή από πολλά εικονικά χειριστήρια ή την επιλογή να δημιουργήσουν μια προσαρμοσμένη διάταξη που ταιριάζει στις ανάγκες και στυλ του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Το LG Game Pad μιμείται την είσοδο αφής στην κύρια οθόνη, καθιστώντας τη συμβατή με τα περισσότερα παιχνίδια.

Το LG Smart Keyboard μετατρέπει την LG G8X ThinQ Dual Screen σε μίνι φορητό υπολογιστή για χρήση εν κινήσει. Η κάτω οθόνη μετατρέπεται σε εικονικό πληκτρολόγιο πλήρους οθόνης, διευκολύνοντας τη συγγραφή e-mail, την επεξεργασία παρουσιάσεων, κειμένου ή την αναζήτηση στο διαδίκτυο σε πλήρη οθόνη στην επάνω οθόνη.

Το νέο smartphone της σειράς G της LG διαθέτει δυναμική οθόνη OLED FullVision 6,4 ιντσών, ισχυρή μπροστινή κάμερα 32MP, εντυπωσιακές διπλές κάμερες με οπίσθιο φωτισμό και καινοτόμες λειτουργίες φωτογραφιών και βίντεο, δύο στερεοφωνικά ηχεία 1,2 W, τον πρώτο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων σε οθόνη σε LG smartphone και μια μεγάλη μπαταρία 4.000mAh που διαρκεί όλη ημέρα.

Photo Gallery

Loading